10 Aylik Bebegin Öldügü Kaza Ile Ilgili 1 Tutuklama

Izmir’in Narlidere ilçesinde 10 aylik bir bebegin hayatini kaybettigi kaza ile ilgili kaza mahallini terk ettigi ileri sürülen soför tutuklandi.

10 Aylik Bebegin Öldügü Kaza Ile Ilgili 1 Tutuklama
Edinilen bilgiye göre kaza 11 Haziran’da aksam saatlerinde meydana geldi. Iddiaya göre seyir halindeyken takla atan 35 UKP 44 plakali araç içerisinde bulunan 10 aylik bebek A.Ç.G. hayatini kaybetti. Kazanin ardindan olay yerinde yapilan polis incelemesinde, takla atan araca arkadan baska bir aracin vurdugu tespit edildi.

Dedektif gibi iz sürüldü

Kazanin ardindan kaçtigi belirlenen sürücü yakalamak için çalisma baslatan polis ekipleri, sosyal medyada kazayi gördügünü söyleyen görgü taniklarini da dinledi. Güvenlik kameralarini incelemeye alan ekipler, kazaya sebep oldugu öne sürülen gri araci yakalamak için dedektif gibi çalisti. Görgü taniklarinin ifadesine göre tespit edilen aracin sürücüsü Ç.S. ile iletisime geçildi.

Suçunu itiraf etti

Polisin evinde ulastigi süpheli Ç.S. ve evindeki Y.B.E. isimli 2 süpheli, suçlarini kabul ederek kazaya kendi araçlarinin sebebiyet verdigini ve aracin su an tamircide oldugunu itiraf etti. Tamirciye giden ekipler, yapilan kontrolde kazaya sebebiyet veren 35 HB 2559 plakali araçta hasar oldugunu gördü.

Tutuklandi

Polis ekipleri tarafindan gözaltina alinan süpheli Ç.S., emniyetteki islemlerinin ardindan sevk edildigi sulh ceza hakimligince tutuklandi.
Kaynak: İHA