Elazig'da Jandarmadan Tarihi Harput'ta -10 Derecede Yeni Yil Denetimi

Elazig Il Jandarma Komutanligina bagli ekipler,-10 derecede tarihi Harput Mahallesi’nde yeni yil denetimi gerçeklestirdi.

Elazig'da Jandarmadan Tarihi Harput'ta -10 Derecede Yeni Yil Denetimi
Elazig Il Jandarma Komutanligi, tüm ilde halkin huzur ve güven içerisinde bir yilbasi geçirmesi için asayis ve trafik yönünden gerekli tedbirlerin alinmasi için seferber oldu. Bu kapsamda jandarma ekipleri, güvenligi ve huzuru saglama görevini, yurttasin memnuniyetini göz önünde bulundurularak en kisa sürede, en iyi sekilde yerine getirmeye yilbasinda da devam ediyor. Ekipler denetimleri kapsaminda yeni yil öncesi -10 derecede tarihi Harput Mahallesi’nde asayis ve trafik kontrolleri yaparak halkin huzurlu bir sekilde yeni yila girmesi için tedbirlerini siklastirdi. Uygulama esnasinda jandarma ekipleri araç sürücüleri ve yolcularin yeni yilini kutlayip çikolata ikraminda bulunurken, çocuklara ise jandarma trafik boyama kitabi hediye etti.

Elazig Il Jandarma Komutanliginin yilbasi gecesi vatandaslarin asayis ve trafikle ilgili ihbar ve müracaatlari aninda titizlikle degerlendirilecegini, vatandaslarin karsilastiklari her türlü sorunlarini, dilek, sikayet ve yardim talepleri titizlikle degerlendirilecegi belirtildi.
Kaynak: İHA