Takla Atarak Hurdaya Dönen Araçtan, Burnu Kanamadan Çikti

Antalya’nin Manavgat ilçesi’nde meydana gelen trafik kazasinda viraji alamayarak kaldirimi asip bahçeye uçan araç hurdaya döndü. Aracin sürücüsü sans eseri araçtan burnu bile kanamadan çikti. Kazanin meydana geldigi yerde ikamet eden vatandaslar, kavsakta kazasiz gün geçmedigini, bazen 2-3 tane kaza oldugunu belirterek, yetkililerden önlem alinmasini istedi.

Takla Atarak Hurdaya Dönen Araçtan, Burnu Kanamadan Çikti
Kaza; Sorgun Titreyengöl Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Titreyengöl istikametinden Sorgun Bulvari istikametine seyir halindeki T.K.’nin kullandigi 06 FC 446 plakali otomobil, Sorgun Mezarligini geçtikten sonra sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle viraji alamayarak kaldirima çarpip yol kenarinda bulunan bahçeye uçtu. Araç takla atarak durabildi.

Burnu kanamadan çikti

Araç sürücüsü T.K., sans eseri takla attiktan sonra bahçe duvarinin üzerinde ters dönen ve hurdaya dönen araçtan burnu bile kanamadan çikti. Kazanin ardindan olay yerine Antalya Büyüksehir belediyesi Itfaiyesi kurtarma ekibi ve saglik ekibi sevk edildi. Araç sürücüsü T.K. önemli bir seyinin olmadigini belirterek saglik ekibinin tedavi ve hastaneye gitme talebini kabul etmedi.

“Önlem almak için birilerinin ölmesi mi gerekiyor”

Kazanin meydana geldigi yerin yakininda ikamet ettigini belirten vatandaslar, burada her gün kaza oldugunu, bazi günlerde 2-3 tane kaza meydana geldigini belirterek “Artik ne zaman bir fren sesi, güm diye bir ses duysak kaza oldugunu anliyor ve kosuyoruz. Buradan günde 3-4 tane araç çikardigimiz oldu. Yoldan midir, sürücülerden midir bilinmez. Ama burada ölümler yasanmadan önlem almak lazim. Yetkililer bu yola önlem almak için birilerinin ölmesini beklemesin. Bahçe sahibi artik bahçe duvarini yaptirmaktan biktigi için duvari yaptirmiyor. Lütfen bir önlem alinsin. Biz kaza sesi duymaktan araç ve yarali çikarmaktan biktik” seklinde konustular.
Kaynak: İHA