Asimder Başkanı Gülbey Açıklaması 'Türkiye'de 37 Bin 55 Kripto Ermeni Aile Yaşıyor'
Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, 1915 yılında Osmanlı devletinde yaşayan ama isyan eden Ermenilerin belli kesiminin tehcir edildiğini ama gitmek istemeyen Ermeniler ‘Kürt, Alevi ve Türk’ olduklarını söyleyerek Türkiye’de 37 bin 55 kripto ermeni aile yaşadığını iddia etti.

Türkiye’de çeşitli araştırmacı ve yazarların yaptıkları araştırma sonucunda çeşitli şehirlerimizde 37 bin 55 kripto Ermeni aile yaşadığı ortaya çıkmıştır. Bu şehirler ve ailelerin sayılarını şöyle sıralayabiliriz. Diyarbakır bin aile Kürt, Süryani ve Alevi, Malatya 3 bin 655 aile Kürt, Alevi, Kayseri 5 bin aile Türk, Elazığ bin aile Kürt, Alevi, Van 4 bin aile Kürt, Tunceli 2 bin aile Kürt, Alevi, Şanlıurfa 3 bin 500 aile Kürt, Arap, Siirt bin 200 aile Kürt, Alevi, Türk-küçük bir kısmı, Erzincan bin 300 aile Kürt, Alevi, Sivas 2 bin aile Kürt, Alevi, Mardin bin 500 aile Arap, Kahraman Maraş 3 bin aile Kürt, Alevi, Adıyaman bin 600 aile Kürt, Adana 2 bin aile Kürt, Arap, Alevi. Bu veriler değişik kuruluş ve araştırmacıların devam eden çalışmalarından alınmış olup, çalışmaları önümüzdeki yıllarda tekrar paylaşacağız” dedi.
PKK ve diğer terör örgütlerinde kripto Ermenilerin yer aldığını söyleyen Gülbey, “Türk Tarih Kurumu eski başkanı ve MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu yüze yakın Ermeni asıllı HDP üyesi ve PKK’lının isimlerini resmi belgeleriyle açıklamıştır. Asimder genel merkezi olarak bizde yıllardır bu kripto Ermenilerin bölgelerimizde nasıl gizli planlar peşinde olup Ermeni lobisine hizmet ettiklerini söyleyip durduk. Devletimizin yetkili organlarından bu kripto Ermeni aileleri tespit etmelerini ve kontrol altında tutmalarını istiyoruz. İspanyada ve Kuzey Irak’ta nasıl bağımsızlık referandumlarını merkezi yönetimini hiçe sayarak yaptılarsa, önümüzdeki süreçte o binleri bulan kripto Ermeni ailelerde PKK ve diğer terör örgütlerinin gücünü de kullanarak Doğu Anadolu ve Güneydoğu bölgelerinde böyle bir girişimde bulunabilirler” şeklinde konuştu.
