AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Sıvacı Çay'a Çıkarma Yaptı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Prof. Dr. Remziye Sıvacı, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Çay İlçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Sıvacı Çay'a Çıkarma Yaptı
Çay’da yaşayan vatandaşların taleplerini dinleyen Sıvacı, sorunları not ederek çözüme kavuşması için çalışacağını dile getirdi. Çay ilçesinde 50 yataklı hastane ile iki aile hekimliğinin bulunduğunu dile getiren Sıvacı, 5 yıldızlı otel konforunda hastaneler inşa ettiklerini hatırlattı. Pazar yerini ziyaret ederek esnaflara hayırlı işler dileyen Sıvacı, “Afyonkarahisar halkımıza hizmet etmek için yola çıktık. Sizlerin desteğini ve dualarını bekliyoruz. Hükümetlerimizin başlattığı yatırım ve hizmet yağmuru devam edecek” dedi.

Pazar yeri ziyaretinin ardından 45 yaşında geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden İlkcan Bayram’ın evine giden Sıvacı ve beraberindeki heyet, Bayram ailesine başsağlığı diledi.

Taziye ziyaretinin ardından ilçede bulunan fırınları dolaşan Sıvacı, ekmek yapan kadınlarla sohbet etti. Ziyaretlerine Halk Eğitim Merkezi, Devlet Hastanesi ile devam eden Sıvacı, Hıdırellez dolayısıyla mesire alanlarında piknik yapan vatandaşlarla buluştu.
Kaynak: İHA