Çilek, Hindistan'daki Mağaza Sayısını 10'a Çıkarıyor

Çilek, yeni açacağı 2 mağazayla birlikte Hindistan'daki satış noktası sayısını 10'a çıkaracak.

Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, büyümesini ihracat ve tasarım odaklı olarak sürdüren Çilek, tasarımlarını farklı coğrafyalardaki çocuklara ulaştırmaya devam ediyor. Üretiminin yaklaşık yüzde 50'sini ihraç eden marka, 2013 yılından bu yana faaliyet gösterdiği Hindistan'daki satış noktası sayısını, Pune ve Thalassery şehirlerinde açılacak yeni mağazalarla 10'a çıkaracak.
Çilek Mobilya'nın, Hindistan'ın Kalküta, Rajkot, Kollam, Surat, Panipat ve Delhi şehirlerinde birer, Mumbai şehrinde de iki satış noktası bulunuyor. Yakın dönemde ise Pune ve Thalassery şehirlerinde yeni mağaza açılması yönünde çalışmalar yürütülüyor.
Çilek, 2014 yılında Suudi Arabistan, İran, Tunus, Kazakistan, Gürcistan, Güney Afrika, Senegal ve İspanya'da yeni satış noktaları açtı. Gelecek dönemde yurtdışındaki yatırımlarına devam etmeyi planlayan Çilek, özellikle Endonezya, Yeni Zelanda, Özbekistan, İngiltere, Amerika, Tanzanya, Kenya ve Çin gibi yeni ülkelere gitmeyi, mevcut ülkelerde de mağaza sayılarını artırarak 2023 yılında yurtdışında bin 100 mağaza hedefine ulaşmaya çalışıyor.
Kaynak: AA