Cüneyt Özdemir, Tuğçe Kazaz'ın o sözlerine alındı

Tuğçе Kazaz, Kanal D ekranlarında Cüneyt Özdemir'in hazırlayıp sunduğu 5N1K programına konuk oldu. Kazaz, program boyunca programın sunucusu Cüneyt Özdemir ile fikir ayrılıklarına düştü.

Cüneyt Özdemir, Tuğçe Kazaz'ın o sözlerine alındı
Cüneyt Özdemir, Tuğçe Kazaz'ın o sözlerine alındı
Atatürk'e saygı duyduğunu açıklayan Kazaz, Atatürk'ün sevilmeme nedenini ise başörtülülere yapılan zulüm yüzünden olduğunu söyledi. Cüneyt Özdemir, Kazaz'a bu sözleri nedeniyle tepki gösterirken 'Türk kadınlarına seçme ve seçilme hakkını bir çok ülkeden önce hangi lider vermiş? Biliyor musunuz?' dedi.

Tuğçe Kazaz, bu sonuca Cüneyt Özdemir'in vardığını ifade ederken 'Bu insanların Atatürk'ü sevmemelerinde kendilerin göre haklı sebepleri olabilir. İnsandan bahsediyoruz.' diye konuştu.

O ELEŞTİRİLERİ ÜZERİNE ALINDI


Özdemir, Tuğçe Kazaz'ın 'Biz birbirimize saldırarak bakarak ön yargılı olmuşuz' sözlerini üzerine alınırken 'Bu da sizin bana karşı olan ön yargınız.' dedi. Tuğçe Kazaz, Özdemir'e kendisini kast etmediğini söylerken, ünlü sunucu 'Bana bakarak bir genelleme yapıyorsunuz. Ben size bakarak genelleme yapsam, siz üzerine alınmaz mısınız?' şeklinde konuştu.

DİNİ ÖCÜ GİBİ GÖSTERDİLER
Tuğçe Kazaz programda, Cüneyt Özdemir'in neden Hristiyan olduğu sorusuna şu sözlerle açıklık getirdi:"Tepkisel bir seçimdi benimki. Ben bunu daha önce de açıkladım. Eski Türkiye'nin bizlere daha batılı bir zihniyetin getirdiği bir eğitim sisteminin sonucunda bu oldu. İttihat Terakki zihniyeti bizi bizden uzaklaştırdı. Dini bize öcü gibi gösterdi. Belli kalıplar üzerine kuruldu din. Üzerime bir realite dayatıldığı için ve kendi arayışım sonucunda tepkisel olarak bir zihniyete karşı din değiştirdim. Ben buna Cumhuriyet Halk Partisi zihniyeti de diyorum."

BEYAZ GAZETE