Başkan Özakcan Açıklaması 'Umurlu Mahallesi'nin Çehresi Değişecek'

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Umurlu Mahallesi’nin çehresini değiştirecek projelerle ilgili incelemelerde bulundu.

Başkan Özakcan Açıklaması 'Umurlu Mahallesi'nin Çehresi Değişecek'
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Umurlu Mahallesi’nde bir bir hayata geçirilecek projelerle ilgili incelemelerde bulundu. Umurlu Mahallesi’ni gezen Başkan Özakcan projeler hakkında gerekli bilgiler doğrultusunda yeni kazandırılacak mekanlar ve revize edilecek parkı denetledi. Ziyaretinde vatandaşların sorun ve taleplerini de dinleyen Özakcan, birim amirlerine gerekli talimatları verdi.

“UMURLU CAZİBE MERKEZİ OLACAK”

Umurlu Mahallesi’nin geçmişten gelen sorunlarını çözüme ulaştıracaklarının yanı sıra mahalleyi cazibe merkezi haline getireceklerini belirten Başkan Özakcan, “Umurlu Mahallemizin bazı sokaklarında yol sorunu var öncelikle bunları halledeceğiz. Umurlu’nun çekim gücünü artıracak projelerin startını veriyoruz. Mahallemizde kentsel ve sosyal dönüşüm projelerimiz ile birlikte Umurlu’ya yeni bir çehre kazandıracağız. Belediyemiz, sadece çöplerimizi toplayıp kaldırımlarımızı yapmakla kalmıyor artık vatandaşlarımızın sosyo-ekonomik her türlü durumuyla da ilgileniyoruz. Belediyemize ait parkların halkın ihtiyacına göre tasarlayarak revize edeceğiz. Umurlu halkı, parklarımızdan her şekilde faydalanacak” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA