Çelik, Gaziantep'in Oğuzeli İlçesinde Partisinin Seçim Bürosunu Ziyaret Etti

Gaziantep’e seçim çalışmalarına katılmak üzere gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, “Türkiye'nin her günü, ak gün olmaya gebedir” dedi.

Çelik, Gaziantep'in Oğuzeli İlçesinde Partisinin Seçim Bürosunu Ziyaret Etti

Gaziantep’in Oğuzeli İlçesinde partisinin ilçe seçim koordinasyon merkezini ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, 30 mart seçimlerinde herkesin yüzünün güleceğini belirtti.

Hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Bekir Öztekin'e teşekkür eden Çelik, bu dönemde yollarına Süleyman Akgün ile devam etme kararı aldıklarını söyledi.

Gaziantep’i Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın çok önemsediğini belirten Çelik, “Kabinenin en başarılı bakanlarından birisi olan Fatma bacımıza 'Git Antep'e Büyükşehir Belediye Başkanı ol' dedi.

Allah'ın izniyle biz de gümbür gümbür hem Fatma Şahin'i hem de Süleyman Akgün'ü seçeceğiz. Böylece hem Oğuzeli hem Gaziantep kazanacak. İnşallah 30 Mart'ta hepimizin yüzü daha gülecek. İnşallah Türkiye'nin her günü ak gün olmaya gebedir. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider 50 yılda bir gelir. Başbakanımız Türkiye için son derece önemlidir, AK Parti Türkiye için son derece önemlidir. Türkiye bölgenin yükselen yıldızıdır ve Gaziantep Türkiye'nin yükselen yıldızlarından birisidir. Bu marka şehre bir marka siyasetçi lazımdı, marka bir belediye başkanı lazımdı, o da Fatma kardeşimizdir” dedi.

AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin, seçimleri kazandıkları zaman Oğuzeli'nde çok işler yapacaklarını belirterek, “Yüreğimizdeki sıcaklıkla 30 Mart’ta yeni bir bahar olacak. Yeni bir güneş doğacak ve bu Oğuzeli’nde yükselecek inşallah diyorum. Oğuzeli bizim için herhangi bir ilçe değildi. Oğuzeli medeniyettir. Oğuzeli adam gibi adamlarının memleketidir. Oğuzeli bizi iyi bilir. Biz Oğuzeli’ni iyi biliriz. Oğuzeli beni heyecanlandırıyor. Oğuzeli'nde yapacak çok işimiz var” şeklinde konuştu.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, seçimlerin çok önemli olduğunu belirterek, “Oğuzeli’nin bizim yanımızda çok farklı önemi var. Çünkü merkeze en yakın ilçemiz. Bunun için buranın gelişimini çok önemsiyoruz. Çünkü merkeze yakın olduğu için gelişmiş seviyesinin daha yukarılara doğru çıkması gerekir. Ülkemizin geleceği acısından çok önem arz eder hayati önem arz eden bir seçim. Bunu normal bir belediye başkanlığı ve belediye meclis seçimi olarak görmeyelim. Bizler için makam mevki çok önemli şeyler değil. İşte bakın Oğuzeli’nde geçen dönem çok başarılı hizmetler yapan değerli belediye başkanımız Bekir Öztekin yeter dedi.

Yeni dönemde inşallah Süleyman Akgün kardeşimizle yarışa giriyoruz. Özellikle Bekir Öztekin’e yaptığı hizmetlerden dolayı hem partim hem Oğuzeli halkı adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Seçimlerde Oğuzeli’nin AK Parti diyeceğini belirten Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, “Siyaseti biz seçim sanatı olarak yapmadık. Siyasete ekmek yeri olarak da bakmadık. Siyaseti sadece hizmet aşkı ile baktık. Siyasete sadece hizmet yeri olarak baktık. Allah’a şükrediyorum 5 sene önce belediye başkanlığını değerli kardeşimden aldım. Bu binadan teslim aldım 250 metre kare yeri olan belediye binasının yerine yeni 7 bin metre kapalı alanı dev bir belediye binasını Süleyman kardeşime teslim edeceğim. Oğuzeli küçük ama Türkiye büyük bu yüzden Türkiye’nin büyüklüğünü göstermek için Oğuzeli’nde AK Parti diyeceğiz” açıklamasını yaptı.

AK Parti Oğuzeli Belediye Başkan Adayı Süleyman Akgün ise vatandaşın seçimlerde kendilerini seçeceklerini belirterek, “Adaylığımızın açıklanmasından sonra biz sahaya indik. Oğuzeli hemşehrilerimiz ile seçimi kazanmanın hesaplarını yaptık. Kafamızda 17 Aralık tarihinde başlatılan bir operasyon ve operasyon neticesinde muhalefetin veya kendini bize rakip görmeye çalışan diğer partililerin durumunu gördük. Fakat yaptığımız tespitte bütün gayretlerin boşa, bu zafer sizin, bu zafer bizim olacak. Mahalle, köylerde ve sokaklarda, buna inanın beklediğimiz coşkunun üstünde bir coşku beklediğimiz heyecanın üstünde bir heyecanla insanlar bizleri karşılıyorlar” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Çelik ve Şahin, Oğuzeli Belediyesini ziyaret etti.
Kaynak: İHA