Ak Parti Çeşme ve Karaburun İlçe Kongreleri Yapıldı

AK Parti LJeşŸme ve Karaburun 5. OlağŸan İlçe kongreleri düzenlendi.

AK Parti İzmir İl BaşŸkanlığŸından yapılan açıklamaya göre, LJeşŸme AK Parti İlçe BaşŸkanı Alpaslan Ertürk olurken Karaburun'da mevcut ilçe başŸkanı Adil Soyer görevi, Ahmet DeğŸirmenci'ye devretti.
AK Parti İzmir İl BaşŸkanı Bülent Delican, konuya ilişŸkin yaptığŸı açıklamada, LJeşŸme'nin İzmir'in gözbebeğŸi olduğŸunu kaydetti.

Hizmet etmekten vazgeçmediklerini vurgulayan Delican, "DeğŸerli arkadaşŸlarım dik durmalıyız, kendimize güvenmeliyiz. Bizim çıktığŸımız yolda devlet, millet için var. Ama önceki vesayet rejimlerinde millet devletin kuklasıydı. Biz bu yüzden güçlüyüz. Bizim arkamızda millet var" ifadelerini kullandı.
AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli ise seçimlerin bayram, kongrelerin de şŸölen olduğŸunun altını çizerek, şŸunları kaydetti:
"Biz 'egemenlik milletindir, insan sözde değŸil özde bizim yanımızda olacak' dedik. İnsana hizmet etmenin ve millete dayanmanın ne olduğŸunu bu sürede öğŸrendik. Bunun sonucunda da insan için bu ülke için siyaset yapmanın ne olduğŸunu kanıtladık ve kanıtlamaya onurla devam ediyoruz. Bu yolda gururla 2023 ve 2071 hedefimize devam edeceğŸiz. Genel seçimlere girerken yeni bir ışŸıkla yolumuza devam edeceğŸiz. Ben bu yolda bu ülkenin büyümesi için emekleri olan tüm yol arkadaşŸlarıma teşŸekkür ediyor başŸarılar diliyorum."
 
Kaynak: AA