Manken ve Oyuncu İpek Tanrıyar’dan Türkiye Güzellerine Taş

Manken ve oyuncu İpek Tanrıyar, güzellik yarışmalarından podyumlara geçen Türkiye güzelleri için, “Şimdi ‘Hangi diziye kapağı atsam da kısa yoldan parayı ve şöhreti bulsam’ diye düşünüyorlar.Kimse bizim geçtiğimiz yoldan geçmedi. Bizim çektiğimiz zorlukları çekmedi” dedi.

Manken ve Oyuncu İpek Tanrıyar’dan Türkiye Güzellerine Taş


Manken ve oyuncu İpek Tanrıyar, Tatsyana Tsvikevic ile birlikte Nevşehir’de Forum Kapadokya AVM tarafından düzenlenen Forum Fashion Week 2013 etkinliğine katıldı.

Burada podyuma çıkarak 2013 sonbahar-kış sezonunun kıyafetlerini tanıtan Tanrıyar, defile öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Tanrıyar, “Kapadokya Forum’da olmak çok güzel. Forum Fashion Week organizasyonu artık Forum mağazalarında geleneksel bir hal aldı. Her sene artık belli bir dönemde hem ilkbaharda hem sonbaharda bu etkinlikler bir festival tadında geçiyor. Alışveriş merkezleri bu anlamda modanın nabzını tutan yerler. Artık iş bireysellikten çıktı modada. Tabi ki tasarımcılarımız çok önemli ama asıl modayı alışveriş merkezlerinde gezen kadın belirliyor. Bu anlamda da Forum işte bütün o kadınlara önderlik ediyor” dedi.

“SİNEMA VE DİZİ FİLM 2014’TE OLACAK”
Yaşamının çok yoğun geçtiğini ve dizi ve sinema için fırsat bulamadığını söyleyen İpek Tanrıyar, dizi ve sinema tekliflerini 2014 yılında değerlendireceğini belirtti.

Dizi ve sinema çekimlerinde setlerdeki mesai saatlerinden de şikayetçi olan Tanrıyar, “Projeler geliyor ancak doğru zamanda doğru insanlarla buluşmak her zaman mümkün olmuyor. Ben çok yoğun çalışan bir insanım. Artık yapımcılar bir oyuncuyu 7 gün 24 saat sette istiyorlar. Benim buna ayıracak pek bir vaktim yok. Kendi televizyon programlarım, yazar çizerliğim ve yeni başladığım tiyatro oyunum var. Tabi ki bir tercih değil. Uzun zaman oldu bende dizi çekmeyeli ve özledim. Yapacak inşallah bakalım. Bu dönem artık kaçtı ama önümüzdeki sezon olabilir” diye konuştu.

33 yaşında olan ve uzun yıllardır podyumlarda boy gösteren İpek Tanrıyar, podyumları bırakmayı düşünmediğini ve kendisine iyi baktığı sürece podyumda kalmaya devam edeceğini kaydetti.

Yeni mankenlerin kendi dönemindeki mankenlere göre işlerinin daha kolay olduğunu ifade eden Tanrıyar, “Mankenlik öyle bir şeydir ki o sizi bırakmadan siz onu bırakamazsınız. Bizim işimiz böyle bir iş, o bizi bırakmadan biz onu bırakamayız. Kendimi koruduğum sürece de podyumlara çıkarım. Şimdi şöyle bir gerçek bir var, artık manken yok. Bütün güzellik yarışmasından çıkan Türkiye güzelleri bir an önce hangi diziye kapağı atsam da kısa yoldan parayı ve şöhreti bulsam diye düşünüyorlar. Kimse bizim geçtiğimiz yoldan geçmedi. Bizim çektiğimiz zorlukları çekmedi” şeklinde konuştu.

MODANIN KALBİ FORUM KAPADOKYA’DA ATTI
Forum Kapadokya, Forum Fashion Week kapsamında birbirinden renkli ve heyecanlı, moda ve alışverişle dopdolu etkinliklere ev sahipliği yaptı. Forum Kapadokya, Türkiye genelindeki tüm Forum Alışveriş Merkezleri’nde eşzamanlı olarak düzenlenen Forum Fashion Week kapsamında ünlü mankenleri ağırladı, renkli defilelere ev sahipliği yaptı. Gerçekleşen defilede güzellikleriyle dikkatleri çeken İpek Tanrıyar ve Tatsyana Tsvikevic, 2013 sonbahar-kış sezonunun en moda kıyafetlerini tanıttı. Moda tutkunları birçok markanın yeni sezon tasarımlarını tanıttığı defileye büyük ilgi gösterdi.
Kaynak: İHA