Çadır Kent, ‘Biz Kardeşiz’ Dergisi Çıkardı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi Süleyman Şah Konaklama Tesisleri kamp idaresi tarafından ‘Biz Kardeşiz’ dergisi çıkarıldı.

Çadır Kent, ‘Biz Kardeşiz’ Dergisi Çıkardı
Ülkelerinde yaşanan iç savaştan dolayı Türkiye'ye sığınan Suriyeli misafirlerin kaldığı çadır kente yaşanan durumları konu edinen ‘Biz Kardeşiz’ dergisi Süleyman Şah Konaklama Tesisleri kamp idaresi tarafından hazırlandı.

Dergiyle ilgili açıklama yapan Akçakale Süleyman Şah Konaklama Tesisleri Kamp Müdürü Hüseyin Ortaç, “Biz Kardeşiz dergisi ile kamp idaresi olarak bir yıl içinde Suriyeli misafirlerle yaptığımız bazı etkinlikleri paylaştık. Dergide bazı hizmetlerimizden ve yaptığımız çalışmalardan bahsettik. İnşallah bundan böyle ayda bir ya da iki ayda bir Süleyman Şah Çadır Kent’te yapılan çalışmalar sunmaya çalışacağız. Dergide çadır kent ile ilgili genel bilgiler, etkinlikler, ziyaretler, geziler, hizmetler, önemli ve fotoğraf kareleri sergilendi. Derginin yarısı Türkçe yarısı Arapça olarak tasarlandı. Bundan böyle hizmetleri, faaliyetlerimizi ve çalışmalarımızla devam ettireceğiz” dedi.

Kaynak: İHA