İhh ve İnsan-der’den 450 Yetime Kırtasiye Yardımı Yapıldı

İnsani Yardım Vakfı (İHH) ve Tatvan (İnsan-Der) tarafından Bitlis ve ilçelerinde ki 450 yetim aile çocuğuna kırtasiye yardımı yapıldı.

İhh ve İnsan-der’den 450 Yetime Kırtasiye Yardımı Yapıldı
Yapılan yardımlar kapsamında Bitlis’te 44, Tatvan’da 286, Ahlat’ta 42, Adilcevaz’da 22, Güroymak’ta 29 ve Hizan’da 27, olmak üzere toplam 450 yetim çocuğa içerisinde her türlü kırtasiye malzemesi bulunan okul çantasını dağıttıklarını belirten Tatvan İnsan-Der Başkanı Muzaffer Taşcan, yapılan yardımların sahiplerine ulaştırıldığını söyledi.

İHH ve Tatvan İnsan-Der olarak her zaman Bitlis’teki yardıma muhtaçların ve yetimlerin yanında olduklarını ve yanlarında olmaya devam edeceklerini kaydeden Taşcan, “Bu yıl da her yıl olduğu gibi İHH ile birlikte okulların açılmasına müteakip yetimlerimizi unutmayarak elimizden geldiğince onlara içerisinde her türlü kırtasiye malzemesi bulunan okul çantasıyla birlikte kırtasiye malzemesi yardımı yaptık. Allah bu hayra vesile olan herkesten razı olsun. İnşallah bizler şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada elimizden gelen her türlü yardımları yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA