AK Parti Antalya Milletvekili Samani Açıklaması

ANTALYA - AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Finike'de inşa edilecek devlet hastanesi ihalesinin 15 Aralık'tan önce yapılacağını söyledi.

Milletvekili Samani, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ve yönetim kurulu üyeleriyle Finike ilçesini ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi.

Samani, iktidar olarak vatandaşların sorunlarına çözüm aramak ve sorunları bir an önce çözüme kavuşturmak için mücadele ettiklerini söyledi.

Hükümet olarak Antalya ve ilçelerine ayrı bir önem verdiklerini anlatan Samani, ilçelere yapılan ve yapılacak tüm yatırımların takipçisi olduklarını kaydetti.

Samani, "Finike ilçemizde yeni bir devlet hastanesi yapılması gündemde. Yeni hastane için geçmişten bu yana çalışmalarımızı biliyorsunuz. Yani hastanenin ihalesi 15 Aralık'tan önce yapılacak. En kısa sürede bitirilerek halkımızın hizmetine girecek" dedi.

AK Parti Finike İlçe Başkanı Necati Bahçeci de ilçenin sorunları ve yatırımlarıyla ilgili her zaman kendilerine yardımcı olan ve destek veren milletvekillerine teşekkür etti.

Finike'ye yapılacak hastanenin yatak sayısının artırılmasında Milletvekili Samani'nin büyük desteği olduğunu belirten Bahçeci, hastanenin yatak sayısının 108'den 125'e çıkarıldığını bildirdi.

Milletvekili ve il başkanı Köse, daha sonra partililerle köylere giderek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Kaynak: AA