Uşak İsmetpaşa Caddesi Yeni İmajı İle Görücüye Çıktı

Uşak'ta kentin imaj projelerinden birisi olan İsmetpaşa Caddesi Yenileme Projesi’nde biten caddenin açılışı törenle gerçekleştirdi.

Uşak İsmetpaşa Caddesi Yeni İmajı İle Görücüye Çıktı
Binlerce vatandaşın katıldığı törende halk oyunları grupları, müzik grupları, pandomim sanatçıları, canlı heykeller, masal kahramanları ve cadde süslemesi ile görsel bir şölen tadı verildi.

Caddenin açılışına Belediye Başkanı Ali Erdoğan’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Gündüz, Tuncay Yılmaz ve Işıl Akgün, Uşak Belediyesi birim müdürleri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Caddenin açılışında açılış konuşmasını caddenin mimarı olan Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde görevli Doçent Doktor Nevzat Oğuz Özer yaptı. Caddenin güzel caddeler arasında yerini aldığını belirten Özer,"Caddenin her anlamı ile Avrupai bir havada olduğu görüyoruz. Caddemizin mimarisini gerçekleştirirken en ince ayrıntısına kadar düşündük. Birkaç etaptan oluşan bu proje ile Uşak’a ayrı bir hava katmak istedik. Şimdi bunu görüyoruz” dedi.

Uşak’ta kentin imajını yenilemek adına önemli bir aşamanın geçildiğini ifade eden Belediye Başkanı Erdoğan ise bu bağlamda caddenin kendileri için önemli olduğuna dikkat çekti. Proje ile kentin daha da güzelleşeceğini aktaran Başkan Erdoğan,"İlimizde caddemizin güzelleşmesi bizler için daima ön planda oldu. Daha önceki dönemde caddemizin altyapısını tamamen bitirmek bize nasip olmuştu. Şimdi ise caddenin değişimi yine bize nasip oldu. Biz caddemizin halkımıza yakışan bir hal almasını ümit ediyorduk. Şimdi son halini görünce mutluluğumuz bir kat daha arttı” ifadesini kullandı.
Kaynak: İHA