Giresun’da Zafer Bayramı Resepsiyonu

Giresun Valisi Hasan Karahan’ın ev sahipliğinde 30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu verildi.

Giresun’da Zafer Bayramı Resepsiyonu
Öğretmen evindeki resepsiyonda konuşan Vali Hasan Karahan, “Giresun adına büyük bir zafer bayramı. Giresun’un 2 alayı büyük taarruz önce tümüyle şehit oluyor. Afyon’da düzenlenen şehitleri anma programına katılanlarla bizlerden şehitlerimize Fatiha gönderdik ”dedi.

Karahan, “Büyük taarruzun tamamlanması sonucu 30 Ağustos’u kutluyoruz. Bu güzel ve sıcak ağustos akşamı biz hatırlıyoruz ki atalarımız, dedelerimiz biz hür ve bağımsız yaşayalım diye canlarını vermişler. Biz onları unutmadık. Bu ülke inşallah hür ve bağımsız olarak yaşayacak. Söz veriyoruz ki bu zafer bayramlarını bu şekilde kutlu, mutlu ve kıvançla kutlayacağız” dedi.

Giresun öğretmen evinde verilen resepsiyona Vali Hasan Karahan, AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, Belediye Başkanı Kerim Aksu, Cumhuriyet Başsavcısı Abidin Bozkan, Giresun Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mahir Kadakal, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selahattin Acara, İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden, daire müdürleri, askeri yetkililer, siyasi parti ve sivil toplum temsilcileri ve davetliler katıldı.

Kaynak: İHA