Mavi Kapaklarla Alınan Tekerlekli Sandalyeler Sahiplerine Verildi

Manavgat Çağlayan İlköğretim Okulu Sosyal Yardımlaşma Kulübü üyeleri tarafından bağışlar ve mavi kapak toplanarak alınan 45 tekerlekli sandalye ve 4 akülü sandalye, sahiplerine törenle verildi.

Okul bahçesinde yapılan törene Manavgat Kaymakam Vekili Mekan Çeviren, Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Çevre Koruma Turizm Altyapı Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği Başkanı Recep Barut, Çağlayan ilköğretim Okulu Müdür Vekili Abdullah Özen, Proje Koordinatörü Erdoğan Akyer ile vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Vekili Çeviren, yaptığı konuşmada, sosyal sorumluluk projelerinin son derece önemli olduğunu, engelli vatandaşların toplumun her alanında yer alması için bu tür projelere destek verilmesi gerektiğini söyledi.

Kaymakam Vekili Çeviren projeye destek veren herkese teşekkür etti.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise Manavgat'ın her geçen büyüdüğünü belirterek buna paralel olarak ilçedeki sosyal sorumluluk anlayışının büyümesinin de mutlu ettiğini söyledi.

Kampanyanın son derece anlamlı olduğunu kaydeden Başkan Sözen, "Bizlerin de yarın aynı koşullarda olup olmayacağımız garantisi yok" dedi.

MATAB Başkanı Recep Barut kapak toplayarak bu kadar sandalye alınmasının büyük başarı olduğunu belirtirken, proje koordinatörü Erdoğan Akyer de projelerine destek veren kurum kuruluşlara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından ihtiyaç sahibi engellilere ve ailelerine tekerlekli sandalyeler teslim edildi.

Kaynak: AA