Tütüncü, İmam Hatip Lisesi Öğrencileri İle Bir Araya Geldi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Bir Sarsıntı Bin El (BİR-SAR) projesi kapsamında geçtiğimiz günlerde kendisini ziyaret eden Hacı Dudu-Mehmet Gebizli Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine iade-i ziyarette bulundu.

Tütüncü, İmam Hatip Lisesi Öğrencileri İle Bir Araya Geldi
Bir Sarsıntı Bin El (BİR-SAR) projesiyle Vanlı depremzede öğrencilere kucak açan Hacı Dudu-Mehmet Gebizli Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, projelerine destek veren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü okullarında ağırladı. Başkan Hakan Tütüncü, ilk olarak öğrencilerin sınıfta hazırladığı kahvaltıya katılarak onlarla uzun süre sohbet etti. Kahvaltının ardından sınıfları gezen Başkan Tütüncü, spor ve kültür sanat etkinlikleriyle her yıl binlerce öğrenciyi Kepez’de sosyal bir ortamda buluşturduklarını kaydetti.

Başkan Tütüncü, bu yıl ilkini düzenledikleri bilgi ve münazara yarışmasıyla lise ve ortaokul çağındaki öğrencilere kendilerini ölçme imkanı tanıdıklarını belirterek, “Bu yıl ikincisi düzenlenen “İstiklal Marşı Okuma Yarışması”yla da 5 bin öğrenciye şanlı marşımızı ezberlettik.” ifadesini kullandı.

Gençlere spor alanında da bir çok fırsat sunduklarını dile getiren Başkan Tütüncü, bu yıl ikincisi yapılan voleybol, futbol ve basketbol turnuvalarıyla binlerce öğrenciyi sosyal bir ortamda buluşturduklarını söyledi.

Başkan Tütüncü, bu etkinliklerle yetenekli öğrencilere kendilerini o alanda profesyonel kişilere gösterme imkanı tanıdıklarını kaydetti.

Öğrencilerle sohbetin ardından okul idarecileriyle bir araya gelen Başkan Tütüncü’ye, 10’uncu sınıf öğrencisi Esra Çarman, BİR-SAR projesine verdiği destekten dolayı hat işlemeli bir tablo hediye etti.
Kaynak: İHA