İsmil Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde Sergi

Engelliler haftası nedeniyle İsmil Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nce düzenlenen sergi ve etkinlikler, yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Okul Müdürü Volkan Özdemir, İsmil Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde 13 yaş üzeri zihinsel engelli bayanlara yönelik bakım ve rehabilitasyon yapıldığını ifade etti.

Özdemir, okullarında 20 zihinsel engelli kız öğrencinin eğitim gördüğünü ve bu öğrencilerin hazırlamış olduğu takı tasarım, örgü ve makrome çalışmalarından oluşan sergiyi düzenlediklerini belirtti.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli de "Toplumun her kesimine hizmet etmek bizim görevimizdir" diyerek, 2014 yılı itibariyle belde ve köylere hizmetlerin hızlı bir şekilde erişeceğini söyledi.

Okullardaki eksikliklerin giderilmesi çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Hançerli, düzenlenen serginin hayırlı olmasını dileyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan engelli öğrencilerin hazırladığı sergi açılışı ve etkinlik programı gerçekleştirildi.

Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat

Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
Kaynak: AA