'çanakkale Yolun Sonu' Filminin Galası Yapıldı

Çanakkale Yolun Sonu filminin galası yapıldı.

'çanakkale Yolun Sonu' Filminin Galası Yapıldı
Çanakkale'de yapılan galaya filmin başrol oyuncusu Gürkan Uygun da katıldı.

Çanakkale Valiliği tarafından Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98'inci yılına özel düzenlenen 98 etkinlikten biri de savaşı konu alan 'Çanakkale Yolun Sonu' filminin galası. Gala Kolin Hotel'de düzenlendi.

Filminin şeref galasına Vali Güngör Azim Tuna, Genel Yönetmen Serdar Akar, Yönetmen Kemal Uzun, başrol oyuncusu Gürkan Uygun ve çok sayıda davetli katıldı.

Film Sonunda konuşan Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, Son yılarda tarihimizi konu alan filmlerin arttığını belirterek bunun sevindirici olduğunu söyledi.

Vali Güngör Azim Tuna, konuşmasının ardından filmin genel yönetmeni Serdar Akar, yönetmeni Kemal Uzun ve başrol oyuncusu Gürkan Uygun birer teşekkür plaketi verdi. Başrol oyuncusu Gürkan Uzun, filmi çekmeden önce şehitlikleri gezdiklerini belirterek, “Bu coğrafyayı koruyan tüm şehitlerimizi saygıyla anıyorum” diyerek duygularını dile getirdi. Yönetmen Kemal Uzun ise filmin çektikleri kentte galasını yapmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.

Film Sonunda izleyenler başrol oyuncusu Gürkan Uygun’a yoğun ilgi gösterip fotoğraf çektirmek için sıraya girdi. Uygun galaya katılan gazilerle de bir araya geldi .