Yaşar Holding İkinci Kez İnsana Saygı Ödülü’nü Kazandı

Türkiye’nin en büyük insan kaynakları platformu Kariyer.net’in “İnsana Saygı” ödülü verildi.

Yaşar Holding İkinci Kez İnsana Saygı Ödülü’nü Kazandı
Yaşar Holding, ikinci kez İnsana Saygı ödülünün sahibi oldu.

2012 yılı süresince 175 binin üzerinde aday başvurusu alan Yaşar Holding’in adaya özel başvuru cevaplama oranı % 99 olurken, adaylara başvuruları hakkında aynı gün içinde bilgi verildiği için Topluluk ödüle layık görüldü.

İnsan Kaynakları Zirvesi’nde Kariyer.net'in ana sponsorluğunda düzenlenen İnsana Saygı Ödül Töreni, 13 Şubat Çarşamba günü Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapıldı. Kariyer.net üzerinden yapılan başvurular kapsamında verilen ödüllerde Yaşar Holding ikinci kez ödüle layık görüldü.

Topluluk adına ödül törenine katılan Yaşar Holding İnsan Kaynakları Direktörü Filiz Ergin, “Yaşar Topluluğu olarak 4’ü Türkiye’nin ilk 500’ü arasında bulunan 20 şirketimiz, 19 tesisimiz, Türkiye ve yurtdışı organizasyonlarımızda çalışan 7000 çalışanımız ile faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Topluluğumuzun beş kurumsal değerinden biri de ‘İnsan Kaynağı’. İnsan kaynağını başarı kaynağımız olarak görüyor, hem mevcut çalışanlarımız hem de potansiyel çalışanlarımız açısından büyük önem veriyoruz. Yaşar Holding olarak, bu yıl ikinci kez aynı ödülü kazandık. 2012 yılında 175 binin üzerinde aday iş başvurusunda bulundu. Başvuru cevaplama süremiz ‘sıfır’ gün oldu, yani tüm adaylara aynı gün içerisinde bilgi verdik. Topluluğumuza başvuran adaylara göstermiş olduğumuz saygı ve adayların Topluluğumuza göstermiş olduğu ilgi ile ödüllendirilmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA