Uzunırmak, Başkan Çerçioğlu'nu İkiyüzlü Siyaset Yapmakla Suçladı

TBMM idare Amiri ve MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak, Yenipazar Ülkü Ocaklarının düzenlemiş olduğu 'Birlik Gecesi'nde Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu eleştiri yağmuruna tuttu ve ilginç iddialarda bulundu.

Uzunırmak, Başkan Çerçioğlu'nu İkiyüzlü Siyaset Yapmakla Suçladı
Aydın Belediyesinde yaşanan olumsuzlukları anlatmaya devam edeceğini belirten Uzunırmak, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun ikiyüzlü siyaset yaptığını iddia etti

Aydın’ın dünya görüşü, tarih şuuru, ekonomi, siyaset, sosyoloji ve felsefe gibi konularda derinlikleri olmayan bir büyükşehir belediye başkanı tarafından yönetildiği takdirde daha kötü bir duruma düşeceğine savunan Uzunırmak, “Köroğlu efsanelerine kanmadan Aydın’da, herkes bilinçli olarak sandık başına gitmelidir. Belediyede görev yapanlardan yakın çevrelerine varıncaya kadar göreve getireceklerimiz için oylarımızı sorgulayarak kullanmalıyız. Vatandaşlarımız göz boyamalara kanmasınlar. Vatandaşlarımız göz boyamak için dağıtılan yardımlara ve köylerin girişlerindeki billboardlara kanmasınlar. Merkez ilçede yaşananlar, vatandaşlarımızın memnuniyetsizliği, zalimlikler, haksızlıklar ve her türlü üçkağıt, gözler önüne serilecek” dedi.

“BELEDİYENİN HİÇBİR MÜDÜRLÜĞÜ ASALATEN DEĞİL HEPSİ VEKALETEN YÖNETİLİYOR”
22 mahalle muhtarından 18'inin isyan ettiğini beyan eden Uzunırmak, “Bayan muhtarlar bile beyanlarında 'Biz kadın olduğumuz halde sayın başkandan 4.5 yıldır randevu alamadık' diyorlar. Belediyede işi olan hiçbir vatandaşımızın randevu alıp işini görmesi mümkün değil. Büyükşehir olmaya hazırlanan belediyenin muhasebesini Ovaeymir Belediyesi’nin lise mezunu mutemedi yönetiyor. Biz bu eleştirilerimizi devam ettirdiğimiz için 1.5 senedir görev yapan bu mutemet anca değiştirilmeye çalışılıyor. Belediyenin bir çok müdürlüğü asaleten değil vekaleten yönetiliyor. Bunun anlamı ise müdürlüklerin seyyar olduğunu gösteriyor. Hukuka rağmen belediyedeki müdürler ‘Benim dediğimi yapmazsan seni müdürlükten alırım’ tehdidi altında. O çalışanlara zorla bazı icraatlar yaptırılmaya çalışılıyor" diye konuştu.

“BİR YÜZSÜZLÜKLE KARŞI KARŞIYAYIZ”
Aydın’da şehrin değişik yerlerindeki ve Gençlik Caddesindeki büfelerin kaldırılmasında Özlem Çerçioğlu’nun MHP’den yardım istediğini ve büfeleri kaldırdıktan sonra MHP üzerinden propaganda yaptığını iddia eden Uzunırmak, “O telefonların dili olsa da konuşsa. Zamanında telefonla beni arayıp ağlamaklı seslerle ‘Abicim bana yardım et tehdit altındayım. Ben bu mahkeme kararını uygulamazsam ne yaparım’ diye bize yalvardığını unuttu. Bizim gençlerin de yardımıyla kalkan o büfeler üzerinden yüzsüzlükle siyaset yapması doğru değil. Güneydoğulu vatandaşlarımız geldiğinde; 'MHP zorladı, MHP kaldıracaksın dedi, onun için kaldırdım kusura bakmayın' deyip yerli vatandaşlarımız geldiğinde de 'Güneydoğuluları Aydın’dan nasıl siliyorum' diyerek propaganda yapan bir yüzsüzlükle karşı karşıyayız. Bütün vatandaşımız bu yüzsüzlüğü bilmeli ve başkalarına anlatmalıdır. Efeler kültürüne yazık etmemelidir” dedi.

“BÜYÜKŞEHRİ ALIP İŞSİZİMİZE İŞ AŞSIZIMA AŞ BULACAĞIZ”
2014 seçimlerinin Aydın ve Türkiye için çok şey ifade ettiğini anımsatan Uzunırmak, “Allah’ın izniyle biz milliyetçiler olarak Aydınımızın ve Türk Milleti’nin geleceğine sahip çıkacağız. Büyükşehri alıp işsizimize iş aşsızımıza aş bulacağız. Bozkurtlar dirilecek bozkurtlar kükreyecek. Bozkurtlar Aydın’ın geleceğine sahip çıkacak. Önümüzdeki beş ayın çok çetin geçeceğini ve bir gönül seferberliği içerisinde inşallah zafere ulaşacağımıza inanıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
Kaynak: İHA