Bisiad Üyeleri Rektör Laçiner'i Ziyaret Etti

Biga Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Ahmet Hamdi Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner'i ziyaret etti.

BİSİAD Başkan Özdemir, ziyarette yaptığı açıklamada, Biga Sanayici ve İş Adamları olarak üniversitenin her etkinliğini ve her çalışmasını desteklediklerini söyledi.

Üniversitenin Biga'ya ve Çanakkale'ye katkılarının farkında olduklarını ifade eden Özdemir, ÇOMÜ'nün her çalışmasında yanlarında olmaktan mutluluk duyacaklarını kaydetti.

Rektör Laçiner ise ÇOMÜ'nün bu yıl yaklaşık 11 bin yeni kayıt almış 35 binin üzerinde öğrencisi olan bir üniversite olduğunu ifade etti.

ÇOMÜ'nün farklı bölgelerde kurulan yerleşkeleri, meslek yüksekokulları, yüksekokulları ve sayısı günden güne artan fakülteleriyle hızla büyükmekte olduğunu anımsatan Laçiner, şöyle konuştu:

''Herkes bilir ki üniversiteler akademik, sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan bulundukları bölgenin gelişmesini arttıran kurumlardır. Bizler de elimizin ulaşabildiği, hizmet verebildiğimiz her noktayı geliştirmek istiyoruz. Biga, Yenice ve Çan şu anki mevcut öğrenci sayısıyla, açılmış olan bölüm, fakülte, yüksekokul sayısıyla hali hazırda var olan üniversitelerden gerek öğrenci sayısı gerekse akademik açıdan bir eksiği bulunmamaktadır. Üniversite olarak duyarlı herkesi üniversitemizin gelişmesi ve büyümesi için destek olmaya davet ediyoruz.''

Muhabir: Burak Akay

Yayıncı: Doğan Sarıtaş
Kaynak: AA