Gülgen Dural, Vali Halil İbrahim Daşöz’ü makamında ziyaret etti

Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizler Vakfı Genel Başkanı Gülgen Dural, Manisa şube üyeleri ile birlikte Vali Halil İbrahim Daşöz’ü makamında ziyaret etti.

Gülgen Dural, Vali Halil İbrahim Daşöz’ü makamında ziyaret etti
Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Dural, “Yaptığımız işlerde amacımız kişilerle güzel iletişim kurmaya çalışarak, yapılan hizmetleri elle tutulur, gözle görülür hale getirmek. Beypazarı’nda, Eskişehir Mihalıçcık’ta, Ankara Keçiören’de ve Çankaya Farabi’de 4 yaşlılar köşkümüz var. Derneğimiz ayrıca 150 çocuk okutuyor. Biz kamu yararına çalışan bir derneğiz. Daha önce X-İstanbul Kafe’nin bulunduğu binanın ikinci katını Öğrenci Evi olarak hizmete sunmuştuk. Fakat birkaç yıldan sonra öğrenci bulamadık. Şimdi proje değişikliği yapmayı düşünüyoruz. Yaşlılar üzerine çalışma yapmayı düşünüyoruz.” dedi

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Daşöz de yaptıkları çalışmalar nedeniyle tebrik etti. Vali Daşöz, bahçeli yerlerde toprakla uğraşan yaşlıların daha mutlu olduklarını söyledi.

Ziyaretin ardından Vali Halil İbrahim Daşöz, Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizler Vakfı Genel Başkanı Gülgen Dural ve Manisa şube üyeleri ile birlikte önce öğrenci evi, daha sonra eğitim ve kültürel amaçlı kullanılan binada incelemelerde bulundu .
Kaynak: İHA