Yaz Okulunu Tamamlayan Öğrencilere Hediye Verildi

Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren 35 sosyal tesiste yaz okullarını tamamlayan 4 bin 419 öğrenciye, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in katılımıyla futbol topu ve kol saati hediye edildi.

Yaz Okulunu Tamamlayan Öğrencilere Hediye Verildi
Şahinbey Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen yaz okulları ödül törenine; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep Vali Vekili Mehmet Taşdöğen, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Sarı, Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak ve Ali Şahin, İl Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz, Şahinbey İlçe Kaymakamı Uğur Turan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Osman Toprak, Şahinbey Gençlik Kolları Başkanı Bekir Aslan ve Belediye Meclisi üyeleri katıldı.

İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Başkan Mehmet Tahmazoğlu, "Her şeyin başı eğitimden geçiyor. Gözbebeğimiz ve geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizin okullarının açık olduğu dönemlerde eğitimleri devam ediyor. Yaz döneminde değerli öğrencilerimizin vakitlerini iyi değerlendirdik. Onlara spor, eğitim ve her türlü kursu düzenledik. Yaklaşık 36 adet sosyal tesisimizde 6 bine yakın öğrencimizi bu alanda eğittik. Amacımız eğitime her zaman katkı vermektir. Kurslarımıza katılan değerli öğrencilerimize, eğitim veren öğretmenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Tahmazoğlu, 2012 -2013 eğitim öğretim yılında bütün çocuklara başarılar dilerken, Ramazan Bayramı'nın da ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diledi.

Konuşmasında gençlere övgüler yağdıran Fatma Şahin, "İnşallah geleceğin Türkiye’si sizlerin bu güzel çalışmaları üzerine çok sağlam bir temelle ilerlemektedir. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na ve ekibine bu başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Sevgili gençlerimiz sizler mutlu olduğunuz zaman biz mutlu olacağız. Sizler güçlü olduğunuz zaman biz güçlü olacağız. Hepinizin insan olarak ihtiyacı olan şey manen ve madden yetişmiş olmanızdır" dedi.

Fatih projesiyle gençleri bilgiye ve teknolojiye hazırladıklarını anlatan Şahin, sözlerini şöyle tamamladı: "Bir taraftan belediyemizin bu çalışmalarıyla, temel değer eğitimleriyle, insan olmanın gereği olan saygıyı, sevgiyi, hoşgörüyü öğreniyorsunuz. Sayın Başkanım yaz boyunca sizlerin zamanı boşa gitmesin diye böyle güzel bir çalışma yapmıştır. Kendisine bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Siz değerli öğrencilerimizi de sosyal tesislerdeki eğitimlere katıldığınız için takdir ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum."Konuşmaların ardından Bakan Şahin ve protokol üyeleri, yaz okulunu tamamlayan kız öğrencilere kol saati, erkek öğrencilere de futbol topu hediye etti .
Kaynak: İHA