Kimse Yok Mu Derneği Denizli Şubesi, Yardımseverler ve İhtiyaç Sahiplerini ''kardeş Aile'' İftarda Buluşturdu

Kimse Yok Mu Derneği Denizli Şubesi, yardımseverler ve ihtiyaç sahiplerini ''Kardeş Aile'' iftar yemeğinde buluşturdu.

Kimse Yok Mu Derneği Denizli Şubesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde ''Kardeş Aile'' projesi kapsamında 400 kişi, birlikte iftar yaptı.

Denizli Vali Yardımcısı Abdullah Acar, burada yaptığı konuşmada, kardeş aileleri bir araya getirdiği için dernek yöneticilerine teşekkür etti. Derneğin, kurulduğu 5 yıllık süreçte kentte güzel hizmetleri bulunduğunu dile getiren Acar, ''Yurt içinde ve yurt dışında, olandan alıp, olmayana verip güzel bir köprü görevini görüyorlar. Ben bu güzel çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Bu verimli, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum'' dedi.

Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar da yardımlaşmanın önemine dikkati çekerek, ''Bizler emaneti bu gibi kuruluşlara verdiğimiz zaman sorumluluğumuz bitiyor. Asıl bundan sonraki yükü yüklenen bu kurumlar, emaneti gerçek anlamdaki kişilere ulaştırmanın titizliği ile çalışıyorlar. Bu gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Kimse Yok Mu Derneği Denizli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Aytuğ ise ''Kardeş Aile'' projesinin ihtiyaç sahibi ailelere yardımı amaçladığını belirterek, projeyle maddi durumu elverişli ve imkanı bulunan ailelerin, ihtiyaç sahibi ailelerle buluşturularak maddi ve manevi destek olmalarının sağlandığını vurguladı. Aytuğ, ''Bu proje, aynı zamanda toplumda birlik ve beraberliği sağlayacak bir projedir'' diye konuştu.

Hayırseverlerin yaptığı ayni ve nakdi yardımları, emanetçi titizliğiyle inceleyip, 'veren el ile alan eli' buluşturmaya devam ettiklerini dile getiren Aytuğ, şöyle konuştu:

''Allah'ın verdiği nimetler karşısında şükrünü eda etmek isteyen zenginimiz, fakirin hakkının vermek suretiyle imtihanı kazanacaktır. Malını infak suretiyle, zekatla sadakayla muhafaza edecektir. Mağdur ailelere dağıtılmak üzere sayısı sizler tarafından takdir edilecek erzak poşetlerimize katkılarınızla ve 5 lira değerinde Denizli yazıp 5777'ye mesaj çekerek destekleyebilirsiniz.''

İftara AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Denizli Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın, iş adamları ve kardeş aileler katıldı.

Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Seyhan Kurtman

Yayıncı: İbrahim Uyar
Kaynak: AA