Malkara Belediyesi Türkiye Kamu-Sen İle Anlaşma İmzaladı

Malkara Belediyesinde çalışan 85 personeli ilgilendiren anlaşma, Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk-Yerel Hizmetler Sendikası ile imzalandı.

Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya’nın makamında gerçekleşen imza törenine Belediye Başkanı Birol Kaya, Türk Yerel Hizmetler Sendikası İstanbul 1 nolu Şube Başkanı Cumali Kaya, Teşkilat Sekreteri Necati Kordalı, Belediye Başkan Yardımcısı Nermin Tuna, Belediye Avukatı Melahat Basmaz Taşdemir, Yazı İşleri Müdürü Sibel Gürcan ve Basın Mensupları katıldılar.

Belediye Başkanı Birol Kaya imza töreninde yaptığı konuşmasında sendika ile anlaşma çalışmalarının 1 aydır devam ettiğini belirterek “ Türk Yerel Hizmet Sendikası ile Memurlarımızın durumlarını daha da iyileştirmek, onlara daha iyi şartlar sunabilmek, mali dengesizliği ortadan kaldırabilmek, onlara moral ve motivasyon takviyesinde bulunabilmek için yaptığımız anlaşma tüm memurlarımıza hayırlı olsun. Bizler, Belediye işçilerimizi ve memurlarımızı seviyoruz. Onlarla beraber çalışmak, bir aile ortamı içinde olmaktan da mutluyuz. Bizler hiçbir zaman ayrıştırıcı olmadık. Her zaman birleştirici ve bütünleştiriciyiz. Memur ve işçilerimize hayırlı olsun” dedi.

Belediye Başkanı Birol Kaya’dan sonra söz alan Türk Yerel Hizmet Sendikası İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı Cumali Kaya ise “ Bu güne kadar anlaşma yaptığımız yerler arasında Memurunun hakkını koruyan, anlaşma maddelerine itiraz etmeyen bir belediyeye burada rastladık. Bu konuda Malkara Belediyesi çalışanları çok şanslı. Belediyede çalışan memurların maddi açıdan rahatlaması ve durumlarının iyileştirilmesi konusunda yaptığı çalışmalardan dolayı Başkanımız Birol Kaya’ya teşekkür ederiz. Sözleşmenin Malkara Belediyesi çalışanlarına, ilçeye ve Sendikamıza hayırlı olmasını diliyorum. ”dedi.

Başkan Birol Kaya ve Sendika Temsilcisi Cumali Kaya sözleşme maddelerini Hayırlı Olsun dilekleri ile imza altına aldı .
Kaynak: İHA