AK Parti Osmangazi Teşkilatı Ankara’ya Çıkarma Yaptı

AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatı, Türkiye Büyük Millet Meclis’ine (TBMM) çıkarma yaptı.

AK Parti Osmangazi Teşkilatı Ankara’ya Çıkarma Yaptı
İlçe Başkanı Cihat Çini ve AK Parti Osmangazi Teşkilatı, Meclis’te Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’la bir araya geldi. AK Parti Osmangazi İlçe yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları yönetimi TBMM’ye ziyarette bulundu. Meclis ziyaretine AK Parti Osmangazi Teşkilatı 60 kişilik bir grupla katıldı.

AK Parti Osmangazi Teşkilatı TBMM’de AK Parti Grup toplantısına katıldı ve Başbakan Erdoğan’ın muhalefete yüklendiği ve eğitim sistemindeki köklü değişiklikleri özetlediği konuşmasını dinledi. Osmangazi teşkilat mensupları, grup toplantısının ardından İlçe Başkanı Cihat Çini öncülüğünde Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu toplantı salonuna geçip, AK Parti Bursa Milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’la buluştu. Toplantıda Bursa milletvekilleri Önder Matlı, Hakan Çavuşoğlu, Bedrettin Yıldırım, İsmail Aydın ve Hüseyin Şahin hazır bulunurken, görüşmeye Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da katıldı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, teşkilat mensuplarına ‘Hoşgeldiniz’ dedi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bursa’nın ağırlığının Osmangazi ilçesinde olduğunun altını çizen Başbakan Yardımcısı Arınç, demokrasinin kılcal damarlarını oluşturan yerel yönetimlerin güçlü olması gerektiğini söyledi.

Arınç, şöyle devam etti: “Şu anda Bursa’mızda 14 belediye başkanlığı AK Parti’de ve hepsi birbirinden başarılı. Önümüzde yerel seçimler var… Daha sonra Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilleri genel seçimleri olacak. Bunların hepsi farklı heyecanlardır. O yüzden zinde olmamız lazım. Seçimlerde başarılı olmak hedefimizdir. İnşallah bunun için hep beraber, büyük bir gayretle çalışacağız ve başaracağız. Burada herkese büyük görev düşüyor.” Başbakan Yardımcısı ziyaret sırasında AK Parti Osmangazi teşkilat mensuplarına Meclis’in çalışma sistemi hakkında bilgi verdi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’la yapılan toplantının sonunda Başbakan Erdoğan salona girdi ve AK Parti Osmangazi teşkilatı üyelerini selamladı. Bu kısa süreli görüşme teşkilat üyelerince büyük bir sevinçle karşılandı. Erdoğan, Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini ve yönetimine büyük ilgi gösterdi ve çalışmalarından dolayı ilçe yönetimini ve diğer teşkilat mensuplarını kutladı.

Başbakan Erdoğan, daha sonra AK Parti Osmangazi ilçe yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri ile ayrı ayrı hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ziyaretin ardından bir değerlendirme yapan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, göreve geldikten sonra yönetim olarak Başbakan Erdoğan’a ilk ziyaretlerini yaptıklarını hatırlattı. Çini, “İlçe yönetimi olarak hem Başbakanımızın hem de bizim programlarımızın yoğunluğu yüzünden bir türlü bu ziyareti gerçekleştirememiştik. Bugün Meclis’e gelip Başbakanımıza moral ve destek vermek istedik. Başbakanımız da AK Parti Osmangazi teşkilatımızın bu ziyaretinden büyük memnuniyet duydu. Başbakanımızı moralli ve keyifli görmek de bizi çok mutlu etti. Bundan sonra da sık sık bu tip ziyaretler gerçekleştirmeyi planlıyoruz.”
Kaynak: İHA