Başkan Doğan Şizofreni Derneği Üyelerini Gölkaypark’ta Ağırladı

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte konuklarını Gölkaypark’ta ağırlamaya başlayan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan bu kez Kocaeli Şizofreni Derneği üyelerini ağırladı.

Başkan Doğan Şizofreni Derneği Üyelerini Gölkaypark’ta Ağırladı
Kahvaltılı davete Kocaeli Şizofreni Derneği Başkanı Nazmiye Erdoğan, Yaşlıları ve Düşkünleri Koruma Derneği Başkanı Sevcan Tamer ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

Samimi bir ortamda geçen kahvaltıda Başkan Doğan konuklarının sorun ve isteklerini dinledi. Sağlık çalışmalarının büyük bir ilerleme kaydettiği son dönemde tüm hastalıklarda olduğu gibi sinirsel hastalıklarda da bir farkındalık ve bilinç oluştuğunu belirten Başkan Doğan, “Tüm hastalıklarda olduğu gibi sinirsel rahatsızlıklarda da toplumun bilinçli olması çok önemlidir. Eskiden özellikle sinirsel problemi olan hastalar kendilerini saklar, toplumdan dışlanırdı. Ancak artık daha bilinçli ve farkındalık düzeyi yüksek insanlar var. Milletvekili olduğum süreçte bu farkındalığın ve bilincin oluşması için çok çaba sarfettik. Bundan sonraki süreçte daha büyük gelişmeler olacağına eminim. Bizde İzmit Belediyesi olarak sizlere destek olmaya hazırız. Davetimizi kırmayarak bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ederim” dedi.

İlk kez kent yönetiminden bir kurum tarafından önemsendiklerini ve davet edildiklerini vurgulayan Kocaeli Şizofreni Derneği Başkanı Nazmiye Erdoğan, “Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan sağlıkçı kimliği ve vizyonunu burada bir kez daha göstermiş ve farkını ortaya koymuştur. Bizleri buraya davet ederek samimiyetini gösteren ve bizi dinleyen başkanımıza teşekkürü borç biliriz” dedi.

Kaynak: İHA