Mehmet İlhan: Üreten ve Zamanını İyi Kullanan Bir Türkiye Var

Mersin Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Başkanı Mehmet İlhan, Türkiye’nin üreterek zamanı iyi kullandığını ve devlet kurumlarıyla özel sektörün büyük bir gelişim içinde olduğunu belirtti.

Mehmet İlhan: Üreten ve Zamanını İyi Kullanan Bir Türkiye Var
ASİAD Yönetim Kurulu üyeleri Orta Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Murat Kahraman’ı ziyaret etti. Mersin limanındaki son gelişlerin görüşüldüğü ziyarette konuşan ASİAD Başkanı Mehmet İlhan, sivil toplum kuruluşları olarak devlet kurumlarıyla iletişim halinde bulunup gelişmeleri yakından takip ettiklerini söyledi.

Devlet kurumlarının artık daha aktif bir şekilde hareket ettiklerini ifade eden İlhan: “Türkiye çok hızlı bir gelişim var. Bu gelişim kurumlara da yansıyarak devam ediyor. Mersin’de şu anda bunu çok net bir şekilde görebilmekteyiz. Artık üreten ve zamanını iyi kullanan bir Türkiye var. Kalkınma adına yapılacak çalışmalarda sivil toplum kuruluşu olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız.” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Murat Kahraman ise sivil toplum kuruluşları ile her zaman diyalog halinde olduklarını kaydetti.

Önemli bir konumda olan STK’ların sorunların çözümünde yol gösterici olduğuna işaret eden Kahraman, “Özellikle Mersin’de herhangi bir alanda STK’lar ile irtibatlı çalışmalar yapılırsa sonuç daha net ve daha verimli oluyor. Biz devlet kurumu olarak iş adamlarının ekonomik alandaki hızını artırabilmek elimizden gelen gayreti göstermenin çabası içindeyiz.” şeklinde konuştu .