Nagehan Alçı Canlı Yayında Çıldırdı, Sinir Krizi Geçirdi

Nagehan Alçı, Altan Öymen, Nazlı Ilıcak ve Enver Aysever'in canlı yayındaki Birgün kavgası Dört Bir Taraf'ta tozu dumana katarken, ipler koptu...

Nagehan Alçı Canlı Yayında Çıldırdı, Sinir Krizi Geçirdi
Dört Bir Taraf'a Nagehan Alçı, Altan Öymen, Nazlı Ilıcak ve Enver Aysever arasında yaşanan kavga damga vurdu. Birgün gazetesini demokrasi düşmanı ilan eden Nagehan Alçı ise canlı yayında adeta çıldırdı.

BİRGÜNCÜK....

Birgün gazetesinin Nazlı Ilıcak'ın 12 Eylül davası kapsamında yargılanması gerektiği haberine canlı yayında yanıt veren Nazlı Ilıcak, Birgün gazetesinin tirajını incelediğini ifade ederek, gazetenin tirajının günden günde düştüğünü kendisinin ise Twitter'daki takipçilerinin arttığını söyledi. Bürgün gazetesinin yaptığının ayıp olduğunu kaydeden Nazlı Ilıcak, Birgün gazetesini küçümseyerek 'Birgüncük ' deyince Enver Aysever'den müdahale geldi.

UĞUR MUMCU DARBE YANLISI
Birgün gazetesinin yazarı olan Enver Aysever, Bürgün gazetesinin tirajının önemli olmadığını ancak gazeteye saygılı olunması gerektiğini savunurken tartışmaya Altan Öymen'de dahil oldu. Nazlı Ilıcak Uğur Mumcu'yu 'darbe yanlısı ' olarak suçlayınca, Altan Öymen Nazlı Ilıcak'a tepki gösterdi.

Nagehan Alçı ÇILDIRDI

Birgün gazetesini sert bir dille eleştiren Nagehan Alçı ise canlı yayında gazeteyi 'Demokrasi düşmanı ' ilan edince canlı yayında ipler bir anda koptu. Nagehan Alçı ve Enver Aysever arasında gerilimli anlar yaşanırken, Alçı Aysever'in kendisine gülümsemesine sinir oldu ve "Pis pis sırıtmak gerçekleri örtmüyor" sözleriyle sert tepki gösterdi.

Nagehan Alçı Canlı Yayında Çıldırdı, Sinir Krizi Geçirdi

BİRGÜN'DEN TWİTTER YANITI

Dört Bir Taraf'ta yaşanan kavganın ardından Birgün gazetesi de sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan ilginç bir göndermede bulundu. Gazetenin hesabından takipçilerine atılan mesajda ' CNN Türk'e 300.000 dolarlık reklam verdik bu akşam. Tiraj değil işlev önemli ' ifadeleri kullanıldı.

BEYAZ GAZETE