İnegöl Belediyesi İtfaiye Erleri Yemin Etti

İnegöl Belediyesinde göreve başlayan 20 itfaiye eri yemin etti.

İnegöl Belediyesi İtfaiye Erleri Yemin Etti
KPSS ve sözlü sınavlarda başarılı olarak İnegöl Belediyesi’nde bir yıl önce göreve başlayan 20 itfaiyeci, aday memurların yetiştirilmesine yönelik hükümler gereğince temel eğitim, hizmet içi ve staj eğitimlerini tamamladılar. PerSonel müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen törene Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, İtfaiye Müdürü Adnan Aydın ve İnsan Kaynakları Müdürü Ali Uzun katıldı.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bugün burada memur arkadaşlarımızın hayatlarında dönüm noktası olan anlamlı bir günde birlikteyiz. Bugün memuriyet açısından çok önemli bir gün sizin için. Memuriyet millet hizmeti açısından çok önemli bir görevdir. Bu sınavlarda başarı gösteren arkadaşlarımız bir yıl önce göreve başladılar ve bugün yemin ederek asil devlet memuru kadrosunu alacaksınız” dedi.

Başkan Aktaş, asaleti tasdik olan memur adaylarının İnegöl Belediyesinde uzun süre hizmet edebilme şansı yakalayacaklarını söyledi.

Aktaş, “İnegöl halkının sizlerden beklentileri var. Dolayısıyla hizmeti en iyi noktaya götürmek de bizim vicdan borcumuzdur. İnegöl halkının mutluluğu için emeklerinizi ortaya koyacaksınız. Belediyecilik de mesai kavramı en Son plandadır. Önce hizmet kavramı gelir. Halka hizmet, dürüst olmak ve halk ile bütünleşmiş olmak esastır” diye konuştu.

Kaynak: İHA