Gönen'de Toki Konutları İçin Peşinat Süresi Uzatıldı

Balıkesir'in Gönen ilçesinde inşa edilen TOKİ konutlarının üçüncü etabı için peşinat ödeme süresi uzatıldı.

Gönen'de Toki Konutları İçin Peşinat Süresi Uzatıldı
Daha evvel Son gün olarak 19 Ekim 2012 olarak açıklanan peşinat ödeme tarihi 9 Kasım 2012 tarihine kadar uzatıldı. Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, vatandaşların talebi üzerine süreyi uzattıklarını söyledi.

Toplu konutlarda ekim ayı Sonu itibariyle peşinat yatıran kişi sayısı 330’a yükselirken, 2 tip dairenin inşa edileceği 3. etaplar için 86 metrekarelik dairelere 275 kişi, 106 metrekarelik dairelere ise 55 kişi peşinat yatırdı.

Mühletin uzatılması ilgili bir açıklama yapan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek böyle bir karar aldıklarını söyledi.

Başkan Yakar, ilk iki etaptaki dairelerin 3. etap için başvuru yapacak vatandaşlara iyi bir referans olduğunun altını çizerek, “İlk iki etapta vatandaşlarımızdan sıkça sorular geliyordu. Bu sorular ilk iki etapta somut bir şekilde cevap bulduğundan, vatandaşlarımız artık daha rahat bir şekilde 3. etap için adım attılar. Zaten yapılan başvuru sayısı bunu açık bir şekilde ortaya koyuyor. İlçemizde şu ana kadar yapılan konutların içinde en fazla sayıya sahip etap olarak başlanacak bu projeye katılan vatandaşlarımız adına gerçekten heyecan duyuyorum" dedi.

Kaynak: İHA