Muhtarlar, Diyarbakır Valisi Toprak'ı Ziyaret Etti

Bağlar ve Kayapınar ilçesinde görev yapan köy muhtarlarından oluşan bir heyet, Vali Toprak'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Kayapınar Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Bağlar İl Genel Meclisi Üyesi Mahmut Şimşek ve Kayapınar İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Yeşil de hazır bulundu.

Köy muhtarlarının ülkenin her köşesinde olduğu gibi Diyarbakır'da da çok önemli bir görev ifa ettiğini belirten Toprak, her kademeden makam ve mevkinin geçici olduğunu söyledi.

''Önemli olanın üstlenilen görevi kanunlar çerçevesinde vatandaş odaklı çalışarak en iyi şekilde ifa etmek ve arkamızda hoş bir seda bırakmak'' diyen Toprak, 2012 yılında tüm ilçelerde olduğu gibi Bağlar ve Kayapınar ilçesinde de eğitim, asfalt ve stabilize çalışması, menfez, köprü, yayla yolu, spor sahaları ve oyun alanları ile daha bir çok alanda önemli yatırımlar ve hizmet çalışmalarını yürüttüklerini, bundan sonra da Ankara'dan temin ettikleri kaynaklarla hizmet etmeye devam edeceklerini bildirdi.

Köy muhtarlarının sorunlarını dinleyen Vali Toprak, çalışmalarında başarılar dileyerek her türlü sıkıntı ve problemlerinde kendilerine destek olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Muhtarlar da Vali Toprak'a teşekkür ederek, görev yaptıkları köylerdeki çalışma ve faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Muhabir: Nurten Aslan

Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
Kaynak: AA