Bilgi Evleri Yeni Eğitim Öğretim Yılına ‘merhaba’ Dedi

Küçükçekmece Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Bilgi Evleri, Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen programla yeni eğitim öğretim yılına ‘merhaba’ dedi.

Küçükçekmece Bilgi Evleri düzenlenen bir programla yeni eğitim öğretim yılının açılışını yaptı. Açılış programında Bilgi Evi öğrencileri birbirinden renkli gösterileri sahneye koydu. Programa, Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Başkan Yardımcıları, öğretmen ve veliler katıldı.

Çocukların gelişimi ve yeteneklerinin ortaya çıkarılması için Bilgi Evleri’ne önem verdiklerini ifade eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, yaptığı konuşmada, "Çocuklarımız sahneye koydukları gösterilerle ne kadar kabiliyetli olduklarını gösterdi. Bir ay içerisinde 8’inci Bilgi Evi’ni Atatürk Mahallesi’nde açacağız, şu an 40 binden fazla öğrencimiz var. Öğrencilerimiz, hem bilgi manasında eksiklerini giderirken hem de çeşitli kategorilerdeki kulüplerde yeteneklerini geliştiriyor. Geleceğimiz çocuklarımızla birlikte çok daha anlamlı olacak. Bu çocuklar yarın bu ülkeyi yönetenler olacak. Bu vesile ile çocuklarını bize emanet eden veliler ve onları anne şefkatiyle kucaklayan öğretmen ve eğitmenlerimize teşekkür ediyorum. Yeni eğitim öğretim sezonu hayırlı olsun” dedi.

EĞLENCELİ BİLGİNİN ADRESİ Küçükçekmece’de, Halkalı, Cennet, Taştepe, Sefaköy, İnönü, Fatih, Söğütlüçeşme olmak üzere 7 Bilgi Evi bulunuyor. 40 bin 829 öğrenci ile sezonu açan Bilgi Evleri’nde öğrenciler; okul derslerine takviye eğitimlerin yanı sıra yetenekleri doğrultusunda, resim, bağlama, gitar, keman ve drama gibi branşlarda da uzman eğitmenler tarafından eğitim alarak kabiliyetlerini geliştirme fırsatı buluyor .
Kaynak: İHA