Genel Kurmay Başkanı Özel ve Kuvvet Komutanları Siirt`te

Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, kuvvet komutanları ve beraberindeki heyetle birlikte bölgede yaptığı gezi ve incelemeler kapsamında, Siirt Valiliği`ni ziyaret etti.

Genel Kurmay Başkanı Özel ve Kuvvet Komutanları Siirt`te
Siirt Valisi Musa Çolak tarafından Valilik binası önünde karşılanan Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, polis merasim mangasını selamladıktan sonra Valilik makam odasında şeref defterini imzaladı. Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel burada yaptığı konuşmada, "Siirt Valiliği`ne nezaket ziyaretinde bulunduk. Siirt halkına ve tüm şehit ve gazi ailelerimize selam ve sevgilerimi sunuyorum" dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Musa Çolak ise, "Daha önce Jandarma Genel Komutanlığıgörevini üstün bir başarı ile yürüten Genel Kurmay Başkanımızı ilimizde ağırlamaktan onur duyuyoruz, Siirt halkı adına kendilerine ve kuvvet komutanlarımıza hoş geldiniz diyor, Siirt halkının selam ve sevgilerini sunuyorum. Ayrıca Genel Kurmay Başkanımız Necdet Özel ve kuvvet komutanlarımızın Valiliğimizi ziyaret etmelerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim" diye konuştu

Daha sonra Valilik makamında Vali Musa Çolak, ziyaret anısına, Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel`e Türk bayrağı motifli Siirt battaniyesi ile Siirt`in doğal ve tarihi güzelliklerini yansıtan plaket verdi. Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel de ziyaret hatırası olarak Vali Musa Çolak`a Türk Silahlı Kuvvetleri`ni simgeleyen plaket verdi.

Öte yandan, Siirt Emniyet Müdürü Recep Güven, Valilik çıkışında üzerinde elle notların yazılı bulunduğu bir not kağıdını Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Necat Özel`e vermesi dikkat çekti.

Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve beraberindeki heyet, ziyaretin ardından Valilik`ten ayrıldı.
Kaynak: İHA