İçişleri Bakanınış Chp Milletvekili ve İl Başkanı Karşıladı

CHP Milletvekili Salih Fırat ve CHP İl Başkanı Zafer Ersoy`da terörün hortladığı bir dönemde birlik beraberlik mesajı vermek için İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin`i karşıladı.

İçişleri Bakanınış Chp Milletvekili ve İl Başkanı Karşıladı
Elazığ`dan Adıyaman`a helikopterle gelen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ilk olarak Valiliği ziyaret etti. Vali Ramazan Sodan`ın yanı AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, AK Parti Milletvekilleri Mehmet Metiner, Mehmet Erdoğan, kamu kurum ve kuruluş müdürleri karşıladı.

Diğer Bakanları bu güne kadar karşılamaya gelmeyen ana muhalefet partisi Milletvekili Salih Fırat ve İl Başkanı Zafer Ersoy, sürpriz bir şekilde İçişleri Bakanını karşılamaya geldi. Bakanla el sıkışan ve `hoş geldiniz` diyen CHP`liler daha sonra Vali Ramazan Sodan`ın makamındaki ziyarette de hazır bulundu. Bakan Şahin, valilik şeref defterini imzaladıktan sonra ziyaret basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Gazeteciler CHP İl Başkanı Zafer Ersoy`a, daha önceki karşılama törenlerine katılmayan CHP`li yetkililerin bu karşılama neden katıldığı yönündeki sorusuna, teröre karşı birlik ve beraberlik mesajı vermek istediklerini ifade etti.

Zafer Ersoy, "Sayın bakan Türkiye Cumhuriyeti`nin bakanıdır. Dolayısıyla hepimizin bakanıdır. Bu süreçte Türkiye kamuoyuna şu sinyali vermeye çalışıyoruz; Terörün hortladığı bir dönemde özellikle Güneydoğu coğrafyasında İçişleri Bakanının ziyareti bizleri memnun ettiği gibi siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının destek olması gerekir. Bu süreçte Türkiye Cumhuriyetin ilgili hangi yetkilisi gelirse gelsin CHP olarak biz yanlarında olacağız. Bu bölgenin refaha kavuşması için, ekonomik ve sosyalkalkınmanın sağlanabilmesi için, farklı beyinlerin bu bölgeye katkı sunması için bizde her türlü katkıyı vermeye hazırız. Biz siyaset anlayışının değiştirmeye çalışıyoruz. Bunu herkesin katkı sunması gerekiyor" dedi.
Kaynak: İHA