Kasiad‘a Üye Olan 180 İş Adamı, Törenle Rozet Taktı

Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD)‘ne üye olan 180 iş adamına rozet takıldı.

Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD)‘ne üye olan 180 iş adamına rozet takıldı.

    Canik Kültür Merkezi‘nde düzenlenen rozet töreninde konuşan KASİAD Başkanı Abdurrahman Hacıkerimoğlu, derneğin her geçen gün büyüyen yapısıyla Samsun iş dünyasına kılavuzluk yaptığını söyledi.

    1994‘te kurulan KASİAD‘ın, kurulduğu günden itibaren iş dünyasının yanında ve küreselleşen dünyada, işadamlarınır yol göstericisi ve kılavuz kaptan rolü üstlendiğini belirten Hacıkerimoğlu, "KASİAD’ın sıradan bir işadamı derneğinin ötesinde üyelerinin problemlerine çözüm arayan, onlarla birlikte çözüm geliştiren bir özelliğe sahip dernek konumundadır. Üstlendiğimiz misyonla iş dünyasının gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında yeni pazarlar bulması, ihracat rakamlarını arttırması için yurt dışı iş gezilerinin yanında verdiği eğitimler, semineler ve konferanslarla da işadamlarımızın sürekli değişen dünyayı daha iyi okuyabilmeleri ve anlayabilmelerini sağlama gayreti içindeyiz. Bunun yanı sıra işadamlarımızdan gelen talep doğrultusunda iş dünyasının nitelikli eleman sorununa çözüm bulmak amacıyla AB hibelerinden yararlanarak mesleki eğitim kursları açmaktayız.” şeklinde konuştu.

    KASİAD ailesinin kurulduğu ilk günden itibaren sürekli büyüyerek geliştiğini kaydeden Hacıkerimoğlu, KASİAD’a yeni katılan üyelerle KASİAD ailesinin daha güçlü olacağını ve çalışmalarına hız vererek devam edeceğini sözlerine ekledi.