Ünlü Sanatçı Emre Aydın Gümüşhaneliler’İ Coşturdu

Gümüşhane Üniversitesi tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen Bahar Şenlikleri kapsamında Gümüşhane’ye gelen ünlü pop-rock müzik sanatçı Emre Aydın verdiği konserle hayranlarını coşturdu.

Ünlü Sanatçı Emre Aydın Gümüşhaneliler’İ Coşturdu
Kampüs alanında organize edilen konserde yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan ünlü sanatçı Emre Aydın, gitarı ile alanda bulunanları yeni ve eski parçalarla coşturdu.

Cumhuriyet Savcısı Utku Salih Dinçer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Haydar Akyazı, Üniversite Sağlık, Spor ve Sosyal İşler Daire Başkanı Zeki Kaya ile Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosu eski başkanı Avukat Ali Haydar Dereli, öğrenci ve vatandaşların izlediği konserde ünlü sanatçı Emre Aydın, sevenlerine birbirinden güzel şarkılarını seslendirerek unutulmaz bir gece yaşattı. Gençler geç saatlere kadar Aydın’ın şarkıları eşliğinde gönüllerince dans etti.

Halka açık olarak gerçekleştirilen programı çok sayıda Gümüşhaneli izlerken, üniversitenin daveti üzerine alana gelen yaklaşık 30 kişilik engelli öğrenci de velileriyle birlikte coşkuya ortak oldu. Programda ayrıca öğrenciler tarafından gökyüzüne üzerinde isimler yazılı bulunan 500 civarında uçan fener bırakıldı.

Kaynak: İHA