Ak Partili Vekil Adayı Erdal Kalkan Seçim Çalışmalarına Çiğli‘de Devam Etti

AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Erdal Kalkan, AK Parti‘nin hoşgörü ve dayanışma partisi görüntüsünden asla taviz vermeyeceğini söyledi. Kalkan, “Biz Türkiye‘de birliğin, beraberliğin, hoşgörünün ve dayanışmanın partisiyiz” dedi.

Ak Partili Vekil Adayı Erdal Kalkan Seçim Çalışmalarına Çiğli‘de Devam Etti
Çiğli‘deki seçim çalışmalarına AK Parti 2. Bölge milletvekili adayları Müjde Özkumova, Abdullah Tekbaş ve AK Parti Çiğli teşkilatının katılımıyla devam eden Kalkan, vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu. Kalkan, AK Parti‘nin hoşgörünün, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin simgesi olduğuna dikkat çekerek; “AK Parti manevi değerler üzerinden siyaset yapmaz. Ne bir etnik köken, ne bir yörecilik, ne de bir inanç AK Parti için siyasi malzeme olamaz. Bu sebepten AK Parti 80 ilden milletvekili çıkarttı. Partimiz hoşgörülü insanların yeridir ve bu sebeptendir ki bu seçimlerde İzmir‘de birinci parti olacağımıza inanıyorum.”

Kalkan, Özkumova ve Tekbaş, AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Funda Özçoban ile birlikte Kızılay Çiğli Şubesi‘ni ziyaret etti. Kalkan, Kızılay‘ın Türkiye kimliğini dünyaya tanıtan önemli bir kamu kuruluşu olduğuna dikkat çekti.

Kaynak: İHA