Manisa‘daki Şüpheli Ölümde Bir Tutuklama

Manisa‘nın Salihli ilçesinde 2 hafta önce 81 yaşındaki kadının evinde ölü bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan bir kişi tutuklandı.

Salihli‘nin Kocaçeşme Mahallesi Fevzipaşa Caddesi‘nde 2 hafta önce meydana gelen olayda, evinde yalnız yaşayan Fatma Bilgin‘in (81) kapısının kilidinin kırık olduğunu fark eden komşuları damadı İsmet Keskin‘e haber vermişti. Eve gelen Keskin kayınvalidesini hareketsiz yatar vaziyette görünce sağlık ekiplerini çağırmış, ekipler Bilgin‘in öldüğünü belirlemişti. Yapılan otopside yaşlı kadının öldürüldüğünün tespit edilmesi üzerine Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü, 50‘den fazla kişinin ifadesine başvurdu. Olay

yerinde yapılan inceleme ve alınan ifadeler sonucunda olayın hırsızlık amacıyla işlenmiş olabileceğini değerlendiren ekipler, parmak izinden yola çıkarak daha önce de hırsızlıktan sabıkalı olan A.E.‘ye (45) ulaştı. Evde rastlanan parmak izleriyle şüpheli A.E‘nin parmak izinin uyuştuğu tespit edildi. A.E.‘nin ikametinde yapılan aramada Bilgin‘e ait eve girmek için kullanılmış olduğu değerlendirilen bir adet tornavida bulundu. A.E., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA