Nt Mağazası, Kitap Okuyanı Otomobil Sahibi Yapacak

NT Mağazaları tarafından “Kitapla Buluşma Noktanız” sloganıyla Türkiye ile birlikte 7 ülkedeki 128 mağaza aracılığı ile başlattığı kampanya sürüyor.

NT Mağazaları tarafından “Kitapla Buluşma Noktanız” sloganıyla Türkiye ile birlikte 7 ülkedeki 128 mağaza aracılığı ile başlattığı kampanya sürüyor. Kampanyaya etkili bir şekilde katılan NT Gaziantep Şubesi Yöneticisi Yasin Gümüş, Türkiye’nin ilk uluslararası kitap, kırtasiye ve teknoloji markası olarak hizmet veren kurumlarının 12’nci yılını bir takım etkinliklerle kutlamaya başladıklarını söyledi. Gümüş, aynı zamanda 19 mağaza birden açarak 3 kişiyi otomobil, 12 kişiyi notebook, 120 kişiyi de mp4 çalar sahibi yapacaklarını kaydetti.

İstanbul’da 2 olmak üzere, Sakarya, Gaziantep, Ankara, Tekirdağ, Konya ve Manisa’da açılacak 9 yeni mağaza ile yenilenen 10 mağazanın kurdelelerinin Erzurum‘da yapılacak törenle aynı anda kesileceğini belirten Gümüş, halen kitap okurlarına yönelik devam eden otomobil kampanyasının da sürdüğünü, herkesin şansının olduğunu ifade etti.