Sonkale Çanakkale Fotoğraf Sergisi Yoğun İlgi Gördü

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesine bağlı Kılılı beldesinde açılan "Son Kale Çanakkale Fotoğraf Sergisi" yoğun ilgi gördü.

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesine bağlı Kılılı beldesinde açılan "Son Kale Çanakkale Fotoğraf Sergisi" yoğun ilgi gördü.

    Kılılı Belediyesi ve Turan Hazinedaroğlu İlköğretim Okulu‘nun katkılarıyla Kılılı Düğün Salonu‘nda düzenlenen serginin açılışına Kaymakam Tuncay Akkoyun, Kılılı Belediye Başkanı Mehmet Bezirci, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Türkoğlu Kaymakamı Tuncay Akkoyun, sergiyi düzenleyenlere teşekkür ederek böyle etkinliklerin daha sık yapılması gerektiğini belirtti. Sergiyi gezen ziyaretçilere günün anlamına uygun olarak hoşaf ve ekmek ikram edildi. 5 saat açık kalan sergiyi bu süre içerisinde Kılılı beldesindeki bütün ilköğretim okulu öğrencileri ile Türkoğlu ilçesinden bazı okulların öğrencileri de ziyaret etti.

Toplam 61 eserin yer aldığı sergide fotoğrafların daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış olması dikkat çekti. Kıllılı Turan Hazinedaroğlu İlköğretim Okulu Müdürü Fatih Daloğlu, bu tür etkinliklerle Çanakkale ruhunu çocuklara daha etkili anlattıklarını belirterek, sergide emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Sergideki 61 fotoğrafın her birinin ayrı bir hikâyesi olduğunu kaydeden Daloğlu, görevlendirdikleri öğrencilerin bu hikâyeleri ziyaretçilere aktardığını söyledi.