Süper Loto'nun 7 Milyonluk Talihlisi Mersin'den Çıktı

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü`nce düzenlenen Süper Loto`nun bu haftaki çekilişinde, 7 milyon 61 bin liralık büyük ikramiye Mersin`e çıktı.

Süper Loto`nun 215`nci hafta çekilişinde büyük ikramiye isabet eden `13,19,20,25,30,36` numaralı kuponun, Mersin`in merkez Akdeniz ilçesinde bulunan Uluyol Sayısal Loto Bayi`ndeki makineden oynandığı belirlendi. 6 rakamı doğru bilerek tek başına 7 milyon 61 bin lira kazanan talihli henüz ortaya çıkmazken, kuponun oynandığı bayi ise çevredekilerin ilgi odağı oldu

Sayısal Loto, Şans Topu, Süper Loto, 10 Numara gibi şans oyunlarının bayiliğini yapan işletmeci Ayhan Tokucu, büyük ikramiyenin kendi makinesinden oynandığını, Ankara merkezden öğrendiğini söyledi. Tokucu, daha önce lotoda 4-5 gibi rakamları bilerek ikramiye alanların olduğunu, ancak ilk kez böylesine büyük ikramiye çıkan bir kuponun kendi makinesinden oynandığını belirtti. Talihlinin, sürekli müşterilerinden biri olduğuna inandığını ifade eden Tokucu, "Çok mutlu oldum, kendisini kutluyorum. Ondan tekistediğim; kazandığı bu para ile fakir insanlara da yardım etsin. O bizi daha çok mutlu eder, bize de bir selam verirse seviniriz" dedi.
Kaynak: İHA