Uluhan Grup Babil Çarşı'yı Ekonomistlerle Anlattı

Uluhan Grup, Esenyurt`un çıtasını yükselten Babil Kuleleri`nde yer alan yeni iş modeli Babil Çarşı lansmanını ünlü ekonomistlerin katıldığı bir panelle gerçekleştirdi.

Uluhan Grup Babil Çarşı'yı Ekonomistlerle Anlattı
Uluhan Grup, İstanbul Esenyurt`taki Babil Kuleleri`nde yer alan yeni iş modeli Babil Çarşı lansmanını İstanbul Kongre Merkezi`nde ünlü ekonomistlerin katıldığı panelle yaptı. Panele, Uluhan Grup İcra Kurulu Başkanı Tanju Bilgen, NTV ve CNBC E Ekonomi Danışmanı Mahfi Eğilmez, Yazar Deniz Gökçe ve Ekonomi Danışmanı Taner Berksoy konuşmacı olarak katıldı.

Esenyurt`un çıtasını yükseltmeye aday, bölgede başta bina sağlamlığı ve konfor olmak üzere her bakımdan model olmaya hazırlanan Babil Kuleleri ile ilgili ünlü ekonomistlerden Mahfi Eğilmez, Deniz Gökçe ve Taner Berksoy konuşmalar yaparak yatırımcılara yeni çarşı modelini tanıttı.

Uluhan Grup İcra Kurulu Başkanı Tanju Bilgen, Babil Çarşı`nın yepyeni bir konseptte çarşı olacağını belirterek, şimdiden değerine değer kattığını ifade etti.

199 işyerinden oluşan ve her işyerinin konusunun önceden yapılan kapsamlı bir çalışmayla belirlendiği Babil Çarşı`nın yalnızca iş çevreleri açısından değil, İstanbullular için de önemli bir cazibe merkezi olması öngörülüyor.
Kaynak: İHA