Kadirli’de Trafik Kazası: 1 Ölü, 2’si Ağır 3 Yaralı

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2`si ağır 3 kişi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre kaza, Kadirli-Adana Karayolu Aydınlar köyü Göçmenler mevkiinde meydana geldi.

Kadirli`den Adana istikametine giden Ahmet Ünal yönetimindeki 42 ALT 06 plakalı turp yüklü kamyon, önce yol kenarındaki Osman Çanak’ın(87) kullandığı bisiklete çarpıp savrularak karşı yönden gelen Ökkeş Çayoğlu(45)yönetimindeki 27 D 8586 plakalı portakal yüklü kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. Kazada bisiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, kamyonet sürücüsü Ökkeş Çayoğlu ile kamyon sürücüsü Ahmet Ünal ağır, kamyonda yolcu olarak bulunan Ramazan Nar(29) ise hafif yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Karayolu bir süre trafiğe kapatıldı.

Kamyon sürücüsünü sıkıştığı yerden çıkarmak için kaza yerine Osmaniye itfaiyesi çağrıldı.Yaklaşık 45 dakika Osmaniye’den kurtarma ekibi beklendi. Osmaniye’den gelen kurtarma ekipleri kesici-ayırıcı aletlerle kamyon sürücüsünü 15 dakika süren bir kurtarma operasyonundan sonra sıkıştığı yerden çıkardı.
Bacakları kırılan yaralı, ambulansla Kadirli Devlet Hastanesine kaldırılarak ameliyata alındı. Ünal hayati tehlikesi sebebiyle Osmaniye Devlet Hastanesine sevk edildi.