Muhteşem Yüzyıl 3. bölüm bu akşam Show TV'de

Muhteşem Yüzyıl 3. bölüm bu akşam Show TV ekranlarında olacak. Muhteşem Yüzyıl 3. bölümümde Kanuni ve Hürrem ne yapacak? Muhteşem Yüzyıl adlı dizinin 3. bölüm fragmanı, fotoğraf galerisi ve özeti burada. Muhteşem Yüzyıl 3. bölüm fragmanı izle.

Show TV’nin tartışma yaratan dizisi Muhteşem Yüzyıl, 3.yeni bölümüyle Çarşamba akşamı izleyenleriyle buluşacak.

Bir efsanenin yeniden doğduğu Muhteşem Yüzyıl adlı dizide aşkın tarihi de baştan yazılıyor…

Muhteşem Yüzyıl’ın bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde Alex’i karısından bulmayı bekleyen Kanuni Sultan Süleyman Mahidevran’la karşılaşıyor. Yaşanan bu karışıklığın sorumluluğu ise İbrahim’e kalıyor. Muhteşem Yüzyıl’ın 3. bölümünde Sultan Süleyman, İbrahim’i sert bir biçimde uyarıyor. Yaşanan bu olaylardan kendisini sorumlu hisseden Valide Sultan, Sultan Süleman’la konuşmaya karar veriyor ancak hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşıyor…

Muhteşem Yüzyıl’ın yeni bölümünde Sultan Süleyman, Macar Kralı’na bir mektup gönderiyor. Sultan Süleyman, kendi iktidarından önce de alınması denenen ancak bir türlü fethedilemeyen Rodos’a sefer yapmaya kararlı olduğunu gösteriyor.

Muhteşem Yüzyıl’ın 3. bölümünde Sultan Süleyman’ın kardeşi Hatice Sultan ise odasına kadar gelen keman sesinden çok etkileniyor. Show TV’nin tartışma yaratan dizisi Muhteşem Yüzyıl’da kemanın sesinin nereden geldiğini bulan Hatice Sultan, kemanın sahibini hayran bir şekilde izlemeye koyuluyor.

MUHTEŞEM YÜZYIL 3. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

TÜM DİZİLERİN FRAGMANLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

MUHTEŞEM YÜZYIL’DA ALEX, HÜRREM OLUYOR

Cihan padişahı Kanuni Sultan Süleyman, Muhteşem Yüzyıl’ın yeni bölümünde Alex’e Hürrem ismini veriyor… Sultan’ın bu kararının ardından Alex’in Hürrem olarak anılacağı haberi kısa sürede saraya yayılıyor. Muhteşem Yüzyıl’da bu haber bazılarını bir hayli rahtsız ediyor. Hürrem’in ününün saraydaki hızlı yükselişi tepki toplamaya başlıyor. Bu yükselişe karşı cephe alan Valide Sultan, Muhteşem Yüzyıl’ın 3. yeni bölümünde Hürrem’e ağır bir ceza veriyor. Merdivan, Hürrem’e onu bu cezadan kurtarabileceğini ancak bir şartı olduğunu söylüyor.

Hürrem’in cezalandırıldığından haberi olmayan cihan padişahı Kanuni, Hürrem’i yanına çağırıyor. Ancak Hürrem’in cezalandırıldığı haberini alan Kanuni derhal bu cezayı kaldırıyor ve Hürrem’i haremine alıyor. Artık Hürrem’in bu önlenemez yükselişi saray ahalisi tarafından da kabul görmeye başlıyor.

Show TV’nin eleştirilere konu olan ve RTÜK tarafından bir uyarı verilen dizisi Muhteşem Yüzyıl, 3. yeni bölümüyle 19 Ocak Çarşamba akşamı izleyenleriyle buluşacak.

MUHTEŞEM YÜZYIL EN SON BÖLÜM ÖZETİ

Osmanlı İmparatorluğu'nun altın yılları bir televizyon dizisinde yeniden hayat buluyor. Kanuni Sultan Süleyman'ın hayatı, tüm görkemiyle evlerinize konuk olmaya hazırlanıyor. Hırsı, aşkları, savaşları ve tüm mücadelesi ile dönemi yaşamaya hazır olun.

Şehzade Süleyman, en yakın adamı Pargalı İbrahim ile birlikte çıktığı bir avda alır kötü haberi. Babası Yavuz Sultan Selim Han vefat etmiştir. Şehzade Süleyman hiç beklemeden, İstanbul'a doğru yola çıkar. Şehzade Süleyman hızla payitahta ulaşır. Hiç beklemeden cülus törenine katılır. Bir günde hayatı değişmiş. Sultan Süleyman olarak padişahlık hayatına başlamıştır.

Bu sırada, Karadeniz üzerinden içi köle yüklü bir kadırga, İstanbul'a doğru gelmektedir. Kölelerden en ateşli olanı ise, kaderini değiştirecek olan yolculuğa çıktığının henüz farkında değildir. Geri dönmek için çaresiz bir şekilde isyan etmektedir.

Sultan Süleyman, padişahlığının ilk gününde verdiği buyruklarla nasıl bir padişah olduğunu göstermek ister. Ama bu kararlar herkesin hoşuna gitmeyecektir. Sultan Süleyman ise gönderdiği mesajlarla, tüm Avrupa'ya meydan okumaktan çekinmez.

Alex, tüm isyankarlığına rağmen, Topkapı sarayına getirilir. Onun bu tavrı ilk andan itibaren Valide Sultan'ın dikkatini çeker. Ama Alex'in sarayın kurallarını öğrenmesi uzun sürmez. Kendisine büyük bir hedef seçer. Alex, Sultan Süleyman'ın karşısına çıktığı ilk gecede onun ilgisini çekmeyi başarır. Sultan Süleyman'ın eşi Mahidevran ise Manisa sarayından yeni gelmiş. Eşi ile görüşmeyi sabırsızlıkla beklemektedir.