Dyo İnks Matbaalar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası Başladı

İzmirli matbaacılar, 'DYO İnks Matbaalar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası'nda buluştu

İzmirli matbaacılar, 'DYO İnks Matbaalar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası'nda buluştu. 26 Eylül tarihinde başlayan ve 7 Kasım günü oynanacak olan final maçıyla son bulacak olan turnuvada 12 takım mücadele ediyor.
Turnuvaya katılan takımların yer alacağı gruplar ise 23 Eylül günü organizasyonda yer alan takımların yetkililerinin hazır bulunduğu kura çekimiyle belirlendi. Yapılan kura çekiminde A Grubunda; Lamineks Matbaa, Lanse Etiket, Şah, KSK Matbaalar, B Grubunda; Printer Ofset, Yıldırım Ofset, FNS Kağıt ve Kanyılmaz Matbaacılık, C Grubunda ise; Bayraklı Matbaa, Medilam Dijital, DPC (Doğan Print Center) ve Egemet Kağıtçılık yer aldı. 'Lanse Etiket - Lamineks Matbaa' arasında yapılan maçla başlayan turnuva, 7 Kasım günü oynanacak olan final maçıyla son bulacak.
3 grup halinde 12 takımın mücadele ettiği organizasyonda, müsabakalar sonunda birinci olan takıma 3 bin TL'lik hediye çeki ve 1.lik kupası, ikinci olan takıma 2 bin TL'lik hediye çeki ve 2.'lik kupası, üçüncü olan takıma ise 1 bin TL hediye çeki ve 3.lük kupası verilecek. Ayrıca gol kralı, altın eldiven ve fair play ödülleri de turnuva sonunda sahiplerini bulacağı gibi, katılan tüm takımlara sponsor firmalar tarafından hediyeler verilecek.
Matbaa sektörünün önemli markalarından olan Dyo Matbaa Mürekkepleri ve Batı Merdane firmaları ana sponsorluğunda ve Esen Grup, Egemet Kağıtçılık, BM Elektronik, Medilam Dijital, Lider Kağıt, Şenler Kağıt, Emka Dijital, Printer Ofset, Yunusoğlu Ciltevi ve Mersinli Tıp Merkezi'nin de destekleriyle gerçekleştirilen turnuvanın basın sponsoru Fanatik Gazetesi, sektörel basın sponsoru ise matbaa&teknik dergisi oldu. İzmirli matbaalar arasında hem sosyal bir etkinlik hem de farklı bir heyecan oluşturmak amacıyla Dyo Matbaa Mürekkepleri tarafından düzenlenen turnuvaya her hafta Pazar günleri yapılan maçlarla devam edilecek ve 7 Kasım günü final maçıyla son bulacak. Ayrıca turnuva sonunda hazırlanacak olan 'Turnuva Bülteni'nde organizasyon boyunca yapılan tüm maçlar ve ayrıntılar yer alacak ve bu bülten tüm Türkiye geneline dağıtılacak.