Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman oynanacak?

Spor Toto Süper Ligi'nde Beşiktaş Antalyaspor ile karşılaşıyor. Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman oynanacak? Beşiktaş Antalyaspor maçı muhtemel kadroları belirlendi. Beşiktaş Antalyaspor maçını Lig TV canlı yayınlayacak. İşte Beşiktaş Antalyaspor maçı...

Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman oynanacak?
Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş ile Medical Park Antalyaspor, İnönü Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Beşiktaş, Cumartesi günü Medical Park Antalyaspor'u ağırlayacak. Saat 19.00'da başlayacak ve Beşiktaş İnönü Stadyumu'nda oynanacak maçı Özgür Yankaya yönetecek. Lig TV'den yayınlanacak.

Beşiktaş Antalyaspor maçı LİG TV izle

Ligin son haftasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan siyah beyazlılar, geride kalan 5 haftada topladığı 10 puan ile 3. sırada bulunuyor. Ligin son haftasında Kayserispor'u 2-1 mağlup eden kırmızı beyazlı ekip ise, geride kalan 5 haftada topladığı 8 puanla 8. sırada yer alıyor.

Antalyaspor'da Beşiktaş'a karşı forma giyemeyecek olan kaptan Ömer Çatkıç ise antrenmanlarda takımdan ayrı çalışıyor. Beşiktaş'ta bu maç öncesinde Guti, Ferrari, Erhan, Ekrem'in sakatlığı devam ediyor. Yıldız isim Guti takımın son antrenmanına katılamadı. Öte yandan, Uğur İnceman'ın Beşiktaş ve Antalyaspor ile yapılan karşılıklı anlaşma nedeniyle siyah beyazlı takımla oynanan maçlarda görev alamayacağı açıklandı.

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ
Cenk
İbrahim Toraman
Zapo
Ersan
İsmail
Necip
Aurelio
Holosko
Tabata
Quaresma
Bobo

(SAKAT: Guti, Ferrari, Erhan, Ekrem)

MP ANTALYASPOR
Ömer Çatkıç
Erkan
Ivan Radeljic
Deniz Barış
Yenal
Ali Zitouni
Uğur İnceman
Ertuğrul
Tita
Necati Ateş
Serge Pacome

(SAKAT: Proment, Kenan)

31. KEZ

Beşiktaş ile Medical Park Antalyaspor, bugün yapacakları maçla birlikte ligde 31. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında ligdeki rekabet, 11 Eylül 1982'de İstanbul'da yapılan ve Beşiktaş'ın 6-0 üstünlüğüyle sonuçlanan maçla başladı.

O tarihten bu yana yapılan 30 lig maçının 20'sini Beşiktaş, 3'ünü Medical Park Antalyaspor kazanırken, 7 karşılaşmada da taraflar birbirlerine üstünlük kuramadılar. Rekabetteki son 5 lig maçını kazanan siyah-beyazlıların bu süre içinde attıkları toplam 68 gole karşılık, kırmızı-beyazlılar 25 gol kaydedebildi. İki takım arasında ligde geçen sezonki randevuları Beşiktaş, İstanbul'da cezası nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşmada 2-0, Antalya'da da 1-0'lık skorlarla kazandı.

-BEŞİKTAŞ, EVİNDE AÇIK ARA ÜSTÜN-

Beşiktaş'ın, Antalyaspor karşısında ev sahibi takım sıfatıyla yaptığı maçlarda, rakibine açık ara üstünlüğü göze çarpıyor. Beşiktaş, Antalyaspor'la, 1'ini cezası nedeniyle Eskişehir'de yaptığı iç sahadaki 15 karşılaşmanın 12'sinde sahadan galibiyetle ayrılırken, 1 kez rakibine yenildi, 2 kez de berabere kaldı. Siyah-beyazlılar, son 4 randevuda gol yemediği iç sahadaki maçlarda Antalyaspor filelerini toplam 36 kez havalandırırken, kalesinde ise yalnızca 6 gol gördü.

-BEŞİKTAŞ, 14 MAÇTIR YENİLMİYOR-

Siyah-beyazlılar, Antalyaspor karşısında son 14 maçtır ligde yenilgi yüzü görmedi. Rakibine en son 1997-98 sezonunun ikinci yarısında İstanbul'daki maçta 1-0 mağlup olan Beşiktaş, daha sonra yaptığı 14 lig maçının 11'ini kazanırken, 3 kez de berabere kaldı.