Balık avlamak için girdiği suda kaybolan gencin cesedi bir gün sonra bulundu

Osmaniye'de balık avlamak için suya giren gencin cesedi bir gün sonra bulundu.

Merkeze bağlı Orhaniye Köyü'nden babası Mahir Kılınç ile Ceyhan Nehr

Osmaniye'de balık avlamak için suya giren gencin cesedi bir gün sonra bulundu.

Merkeze bağlı Orhaniye Köyü'nden babası Mahir Kılınç ile Ceyhan Nehri'ne balık avına giden 28 yaşındaki Mehmet Kılınç ağ atmak için suya girdi. Ancak akıntının fazla oluşu nedeni ile suya kapılan Mehmet Kılınç yüzme bilmediği için biranda gözlerden kayboldu. Baba Mahir Kılıç suya girerek oğlunu aramaya başladı.

Çevredeki köylüler ise durumu Tecirli Jandarma Karakoluna bildirdi. Olay yerine gelen Osmaniye İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne bağlı dalgıç ekipleri arama kurtarma çalışmalarına başladı. Su akıntısının fazla olması ve geniş bir alanda arama yapılması gerektiğinden dolayı Adana Birlik Müdürlüğüne bağlı su altı ve su üstü kurtarma ekibinden de yardım talebinde bulunuldu.

İlk gün yapılan tüm arama çalışmalarına rağmen herhangi bir bulguya rastlanılmadı. Havanın kararması ve arazi şartlarının arama-kurtarma çalışması yapılmasına elverişli olmaması nedeni ile çalışmalara ara verildi. Mehmet Kılınç'ın cesedi ertesi gün dalgıç ekiplerinin de katıldığı arama kurtarma çalışmalarında olay yerinden 500 metre uzaklıkta bulundu.